۱۱ نتیجه برای معروفی
دوره ۱، شماره ۲ - ( تایستان ۱۳۹۹ )
چکیده
فضاهای شهری، نظیر خیابانها، میادین، بازارها و فضاهای باز از جمله مهمترین فضاها در بازتاب فرهنگ یک کشور و تأمین اجزاء و عناصر هویت آن هستند. کیفیت این فضاها بر نحوه انجام فعالیتها و میزان حضورپذیری آنها تأثیر گذار است. فضاهای شهری عرصه هایی برای تعاملات اجتماعی و فرهنگیِ مردمان هر جامعه هستند. زمینه سازی برای چنین عرصه هایی، نیازمند ایجاد تمهیدات کالبدی و عملکردی لازم است. هدف از این تحقیق ارائه راهکارهایی برای مناسب سازی فضاهای شهری به منظور وقوع رخدادهای فرهنگی و جمعی میباشد. برای انجام مطالعات میدانی محدوده بازار تهران انتخاب شد. انتخاب این محدوده به این دلیل بود که محدوده بازار تهران در بافت تاریخی و مرکزی شهر تهران واقع شده و از دیرباز محل آمد و شد مردمان و تعاملات اجتماعی بوده و همچنین بستر تحولات متعدد در طول تاریخ شهر تهران است. این محدوده جزء محدوده های هویت بخش شهر تهران نیز قلمداد میشود. روش تحقیق این پژوهش تحلیلی- توصیفی و با استناد به اسناد تاریخی و مشاهدات میدانی میباشد . در این تحقیق پس از مطالعات نظری و بدست آوردن چارچوب مفهومی، به شناخت و تحلیل محدوده مطالعاتی از طریق انجام مشاهدات میدانیِ کارشناس محور اقدام شده است. در ادامه برای تحلیل داده های تحقیق از جدول تحلیل سوات استفاده گردید. در پایان بر اساس تحلیل های جدول سوات اهداف عملیاتی ، راهبردها و راهکارهای کالبدی و عملکردی برای تحقق هدف اصلی پژوهش (مناسب سازی محدوده مورد مطالعه، برای برگزاری مراسم فرهنگی و جمعی ) ارائه شدند .
دوره ۱، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۹ )
چکیده
خیابان به عنوان مهمترین فضای شهری نقش تأثیرگذاری در شکلگیری تصویر ذهنی کودکان از شهر و محل زندگی خود دارد. در این تحقیق، از روش مطالعه اسنادی و تحلیل محتوا استفاده شده است به این ترتیب که بررسی منابع موجود در ایران و جهان، نظریات اندیشمندان مطرح در این زمینه و نیز بیانیهها و بخشنامههای منتشرشده از سوی سازمانهای مرتبط جهانی (یونسکو و یونیسف) از روش مطالعه اسنادی بهره گرفته شده است. همچنین برای بازشناسی شاخصهای فوق از دیدگاه کودکان از روش تحلیل محتوا استفاده شد. برای شناسایی نیازها و تمایلات کودکان، از دانشآموزان ۱۲ تا ۱۳ ساله مدرسه دخترانه هاجر واقع در خیابان مصباح کرج خواسته شد ویژگیهای خیابان مورد نظر خود را در قالب انشاء بیان نمایند. در تعیین تعداد دانشآموزان از روش نمونهگیری نظری استفاده شد. برای بررسی دادههای متنی جمعآوری شده ابتدا مفاهیم مندرج در دادههای متنی استخراج، کدگذاری و بر اساس مطالب ارائهشده دستهبندیها انجامشد و پس از دستهبندی مجدد با بررسی دادههای متنی فراوانی کدها در هر یک از دستهها بیان گردید . در بازشناسی شاخصهای مورد نظر کودکان از طریق تحلیل محتوای دادههای متنی بیشترین فراوانی در زمینه ابعاد و شاخصهای مد نظر کودکان مربوط به بعد عینی و بصری و همچنین در میان سه شاخص مطرح در این حوزه شاخصهای مربوط غنای حسی از بیشترین اهمیت برخوردار بودهاند به این ترتیب که ۲۸ درصد دادهها مربوط به بعد عینی و بصری بوده است. و شاخصهای غنای حسی ۵۵ درصد فراوانی از میان شاخصهای بعد بصری و عینی را به خود اختصاص دادهاند.
دوره ۲، شماره ۱ - ( شماره ۱ (پیاپی ۲)- ۱۳۹۱ )
چکیده
امروزه الگوی تقسیمات شهری که محصول تدوین و اجرای برنامهها و طرحهای معاصر شهری است، جایگزین تقسیمات ارگانیکی شده است و در پی این جایگزینی، نقش و جایگاه مساجد و فضاهای مذهبی در شکلگیری نظام کالبدی و اجتماعی شهرها و محلات شهری دستخوش تغییر گردیده است. این تحقیق با هدف بررسی جایگاه و نقش فضاهای مذهبی در طرحهای معاصر شهری انجام شده است. سئوال اصلی تحقیق این است که فضاهای مذهبی چه نقش و جایگاهی در طرحهای توسعه و عمران شهری دارند؟ در چه بخشهایی از این طرحها به فضاهای مذهبی توجه میشود؟ برای پاسخ به این سئوال از میان طرحهای موجود در کشور، به جهت مقیاس، قدمت و اهمیت، طرح جامع تهران و طرح تفصیلی ۵ منطقه از آن انتخاب شدهاند. در انتخاب این مناطق سعی شد با فرض قرارگیری محور "انقلاب– آزادی" به عنوان محور میانی شهر تهران، ۲ منطقه از قسمت شمالی این محور و ۳ منطقه از جنوب آن به شکل تصادفی انتخاب شوند. بر این اساس طرح تفصیلی مناطق ۲،۳،۱۷،۲۰، ۱۲ مورد بررسی قرار گرفتند. مطالعات محتوای این طرحها حول محورهای چشم انداز، اهداف، راهبردها، طرحهای موضعی و موضوعی، سازمان فضایی، مساحت و سرانه کاربریها(موجود و پیشنهادی) انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که فضاهای مذهبی در طرحهای شهری معاصر اعم از طرح جامع و تفصیلی مورد توجه قرار نگرفتهاند.
دوره ۲، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۰ )
چکیده
هدف از این مقاله طرح شواهد عینی در خصوص وجود ارتباط بین محیط مصنوع و بهزیستی ذهنی است . بر اساس نتایج این مقاله، بهزیستی ذهنی و محیط مصنوع در هفت زمینه با یکدیگر ارتباط پیدا می کنند: سفر ، اوقات فراغت ، کار ، روابط اجتماعی ، رفاه مسکونی ، واکنش های احساسی و عاطفی و بالاخره حوزه سلامت. در این مقاله همچنین با توجه مطالعات علمی انجام شده، راهبردهای ارتقاء بهزیستی ذهنی از طریق اقدامات شهرسازی نیز ارائه شده است. از جمله ، راهبردهای پیشنهادی عبارتند از: بهبود شرایط برای انجام سفرهای توام با فعالیت بدنی (پیاده روی و دوچرخه سواری)؛ افزایش امکانات حمل و نقل عمومی همزمان با محدود کردن استفاده از خودروهای شخصی؛ تسهیل دسترسی به امکانات و خدمات در سطح شهر؛ توسعه وگسترش فناوری های نوین به منظور ارتقاء کیفیت زندگی برای همه گروه ها و اقشار اجتماعی ؛ کاربست و ترکیب عناصری از طبیعت در مناظر شهری ؛ وجود فضاهای عمومی و شهری قابل دسترس برای عموم مردم، ساماندهی ، نظم و نگاهداشت مناسب فضاهای شهری ، وجود پوشش گیاهی، اجرای راه کارهایی برای کاهش آلودگی صوتی همچون گسترش پوشش گیاهی در جداره بزرگراهها و مسیرهای حمل و نقل ؛ زیبا سازی بناها و فضاهای عمومی با توجه به نیازها و ترجیحات ساکنین ؛ تأمین مسکن و وسایط حمل و نقل عمومی برای گروه های آسیب پذیر به منظور کاهش نابرابری های اجتماعی-مکانی در گستره شهر.
دوره ۲، شماره ۲ - ( تابستان ۱۴۰۰ )
چکیده
پارکها می تواند در ایجاد و تقویت احساس تعلق محله ای نقش مهمی داشته باشند. هدف از این پژوهش تعیین تاثیر مولفه های سرزندگی پارکهای شهری بر احساس تعلق محله ای بود. این پژوهش برای مشخص شدن همبستگی بین مولفه های سرزندگی پارکهای شهری و احساس تعلق محله ای در بین ساکنین محله هادی آباد شهر قزوین انجام شد. همچنین نمونه آماری تحقیق به وسیله فرمول کوکران با خطای ۵% و سطح اطمینان۹۵ % محاسبه گردید که حجم نمونه ۳۵۰ به دست آمد و از تعداد ۳۵۰ پرسشنامه که بطور تصادفی میان اهالی محل و مراجعه کنندگان به پارک هادی آباد توزیع شده ۳۰۶ پرسشنامه دریافت شد. برای گرد آوری داده ها از پرسشنامه با ۳۶ گزینه و ۸ مولفه استفاده شد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار spss با روش آماری همبستگی اسپیرمن و رگرسیون استفاده شد. نتایج این تحقیق نشان داد که همبستگی میان مولفههای سرزندگی پارک با احساس تعلق محله ای در سطح ۰,۱ معنی دار بوده و مولفههای سرزندگی پارک در زمینه های کالبدی، عملکردی، اجتماعی و زیست محیطی به ترتیب با ۰.۵۴۱ ، ۰.۴۸۰ ، ۰.۴۶۲۰و ۰.۳۹۸ بیشترین تاثیر را بر با احساس تعلق محله ای داشتند. با توجه به نقش مولفه های سرزندگی پارکهای شهری و میزان تاثیرگذاری هر یک از آنها بر ایجاد و تقویت احساس تعلق محله ای و تلاش برای حفظ آنها در محله های شهری بویژه محله مورد مطالعه باعث بالا رفتن کیفیت محیطی و توسعه اجتماعی و کالبدی محدوده مورد مطالعه خواهد شد.
دوره ۳، شماره ۱ - ( پیاپی ۴ ۱۳۹۲ )
چکیده
هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر کیفیت محیط شهری بر روابط اجتماعی شهروندان در سطح محله است. اهمیت این موضوع از این جهت است که محیط شهری مطلوب موجبات پویایی محله و حضور بیشتر ساکنین در عرصه های شهری را فراهم می کند و بدین طریق امنیت محیط و حس تعلق خاطر شهروندان افزایش می یابد. پرسش اساسی تحقیق چگونگی تاثیر کیفیت محیط بر روابط اجتماعی است. فرضیه این تحقیق این است که رابطه معنی داری میان ویژگیهای کیفیت محیطی محلات و میزان روابط اجتماعی ساکنین آنها وجود دارد. برای آزمون این فرضیه ابتدا متغیرهای اصلی تحقیق یعنی ویژگیهای کیفیت محیطی محلات و روابط اجتماعی مورد بررسی و تدقیق قرار گرفتند. سپس با توجه به بررسی های انجام شده تعاریف نظری و عملی از متغیرهای مورد نظر به عمل آمد و بر اساس این تعاریف شاخص های مربوط به متغیرها تعیین و برای شاخص های تعیین شده گویه هایی طراحی گردید. پرسشنامه ای با ۴۲ گویه برای ارزیابی تحقیق و آزمون فرضیه تحقیق تنظیم شد. روایی و پایایی پرسشنامه طی مصاحبه با کارشناسان و انجام تست اولیه مورد مطالعه قرار گرفت. این پرسشنامه از ساکنین محله آبکوه که بعنوان جامعه آماری انتخاب شده بود مورد پرسش قرار گرفت. نتایج از طریق نرمافزار spss و با کاربرد آزمون T تک نمونه ای و آزمون خی دو مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج بدست آمده به صحّت فرضیه دلالت داشت.
دوره ۴، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۲ )
چکیده
اهداف: حرکت وسیله ای برای درک فضای شهری است و مفهوم شهر از طریق حرکت درون آن بیان می شود. اما امروزه تصویر شهر که در حین حرکت (چه پیاده و چه سواره) دیده می شود، مفهومی بجز جابجایی و انتقال را القاء نمی کند. در شهر امروزی نشانه ای از حرکتِ مثبت، هدفمند و معنی دار (حرکتی که ضمن رفتن، اثر مثبت بر حس پذیری شهروندان بگذارد)، و سکونی که موجب به آرامش رسیدن مخاطب در فضاهای شهری باشد، دیده نمی شود. هدف از ارائه این مقاله بازشناسی اصل حرکت و سکون و کاربرد آن در ساماندهی نظام های حرکتی شهری می باشد.
روشها: روش تحقیق توصیفی- تحلیلی (تحلیل محتوا)، به منظور توصیف عینی و کیفی محتوای مفهوم حرکت و سکون، با استفاده از متن ها و اسناد (مکتوب، شفاهی و تصویری) به صورت نظام دار و هدفمند می باشد.
یافته ها: نمونه مورد مطالعه مجموعه دروازه قرآن شیراز بوده که یک نمونه موفق در به کارگیری اصل حرکت و سکون در تمامی ابعاد خود می باشد.
نتیجهگیری: براساس تحقیق انجام شده به منظور ساماندهی نظام های حرکتی شهری لازم است به بعد معنوی حرکت (معنابخشی به حرکت و سکون) و تغییر نظام تک حرکتی (در دوران گذشته) به نظام های حرکتی همزمان (در شهرهای امروزی) توجه ویژه شود.
دوره ۸، شماره ۴ - ( زمستان ۱۳۹۷ )
چکیده
ﭘﮋوﻫﺶ ﺣﺎﺿﺮ ﺑﺎ ﻫﺪف ﺗﺒﯿﻦ ﭼﺎرﭼﻮب ﻧﻈﺮی در زﻣﯿﻨﻪ ارﺗﺒﺎط ﻣﯿﺎن ﻓﻀﺎﻫﺎی ﻣﺬﻫﺒﯽ و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ویﮋﮔﯽﻫﺎی رﻓﺘﺎری (ﻓﺮدی و اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ) ﺗﻬﯿﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ. ﺳﺌﻮال اﺻﻠﯽ ایﻦ ﭘﮋوﻫﺶ ایﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺮاﺟﻌﻪ و اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﻀﺎﻫﺎی ﻣﺬﻫﺒﯽ ﺑﺮ ویﮋﮔﯽﻫﺎی رﻓﺘﺎری اﻓﺮاد ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺷﻬﺮی ﭼﻪ ﺗﺎﺛﯿﺮی دارد؟ ﻓﺮﺿﯿﻪ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﻧﯿﺰ ایﻦ ﺑﻮد ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽرﺳﺪ ﻣﯿﺎن ﻣﯿﺰان ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﺑﻪ ﻣﺴﺠﺪ و ویﮋﮔﯽﻫﺎی رﻓﺘﺎری (اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ- ﻓﺮدی) راﺑﻄﻪ ﻣﻌﻨﯽداری وﺟﻮد دارد. ﺑﺮای آزﻣﻮن ﻓﺮﺿﯿﻪ ﻓﻮق ﭘﺲ از اﻧﺠﺎم ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﻧﻈﺮی و ﭘﺎیﻪ در ﺧﺼﻮص ارایﻪ ﺗﻌﺎریﻒ ﻧﻈﺮی و ﻋﻤﻠﯿﺎﺗﯽ از ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎی ﺗﺤﻘﯿﻖ، ﺑﻪ ﺑﺮرﺳﯽ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎی ﻣﻮردی (ﻧﻤﺎزﮔﺰاران دو ﻣﺴﺠﺪ از ﻣﻨﺎﻃﻖ ۲ و ۱۸ ﺗﻬﺮان) ﭘﺮداﺧﺘﻪ ﺷﺪ. در ایﻦ ﭘﮋوﻫﺶ دو ﻣﺘﻐﯿﺮ ﻣﯿﺰان اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺴﺠﺪ، ویﮋﮔﯽﻫﺎی رﻓﺘﺎری وﺟﻮد داﺷﺖ. ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﺟﻤﻊآوری داده در زﻣﯿﻨﻪ ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎی ﺗﺤﻘﯿﻖ و آزﻣﻮن ﻓﺮﺿﯿﻪ ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﭘﺮﺳﺶ ﻧﺎﻣﻪای ﺑﺎ ۳۶ ﮔﻮیﻪ ﺗﻬﯿﻪ و ﺑﺎ روش ﻧﻤﻮﻧﻪﮔﯿﺮی ﺗﺼﺎدﻓﯽ ﺗﻮﺳﻂ ۹۰ ﻧﻔﺮ از ﻧﻤﺎزﮔﺰاران ایﻦ دو ﻣﺴﺠﺪ در ﺗﻬﺮان ﺗﮑﻤﯿﻞ ﺷﺪ. ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻧﺮماﻓﺰار SPSS ۱۷ و رﮔﺮﺳﯿﻮن ﺧﻄﯽ ﺑﻪ ﺑﺮرﺳﯽ راﺑﻄﻪ ﻣﯿﺎن دو ﻣﺘﻐﯿﺮ ﭘﺮداﺧﺘﻪ ﺷﺪ. ﺑﺮاﺳﺎس ﻧﺘﺎیﺞ ﺑﻪدﺳﺖآﻣﺪه در ﺟﺎﻣﻌﻪ آﻣﺎری ﺗﺤﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ، ﻣﯿﺎن ﻣﯿﺰان ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﺑﻪ ﻣﺴﺠﺪ و ویﮋﮔﯽﻫﺎی رﻓﺘﺎری اﻓﺮاد راﺑﻄﻪ ﻣﻌﻨﯽداری وﺟﻮد داﺷﺖ.
دوره ۱۸، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۳ )
چکیده
مساله پژوهش حاضر عدم کارآیی شیوه¬های سنتی در مدیریت توسعه کالبدی و نبود رویکردهای آینده-پژوهی در برنامه¬ریزی فضایی شهر بوکان می¬باشد. در این راستا با اتخاد رویکرد سناریو نویسی به بررسی توسعه فضایی – کالبدی شهر بوکان در آینده پرداخته می¬شود. روش تحقیق در این مطالعه توصیفی – تحلیلی است و متغیرهای اصلی در سه سطح "ملی و بین المللی، "منطقه و ناحیه¬ای" و "محلی و شهری" به روش دلفی از طریق پرسشنامه جمع آوری شده¬اند و سپس با استفاده از نرم¬افزار MICMAC به تحلیل داده¬ها پرداخته و سناریو نویسی به شیوه شوارتز انجام گرفته و سپس با استفاده از نرم¬افزار Arcmap نتایج نهایی تصویرسازی شدند. نتایج تحقیق نشان دهنده این است میزان رشد فضایی – کالبدی شهر بوکان از سال ۱۳۴۵ تا ۱۳۸۵ برابر ۳۶/۸ درصد بوده و به صورت خطی در طول محور اصلی شهر توسعه پیدا کرده است و همچنین نتایج تحقیق نشان می¬دهد که شهر بوکان از نظر توسعه فضایی در ۲۰ سال آینده با سه سناریو اصلی رو به رو خواهد شد. سناریو اول: توسعه فشرده شهر در مرزهای کنونی شهر، سناریو دوم : توسعه خطی در محور اصلی شهر همراه با تراکم کم، سناریو سوم : توسعه پراکنده و آشفته در همه جهات شهری.
دوره ۱۹، شماره ۱۲۵ - ( تیر ۱۴۰۱ )
چکیده
بستهبندی اهمیت بهسزایی در حفاظت، انبار کردن و حمل و نقل بهداشتی مواد غذایی و همچنین مواد خام به ویژه در مقابل اکسیداسیون و فساد میکروبی دارد. دفن زبالههای تجزیه ناپذیر ناشی از بستهبندی پلاستیکی مواد غذایی یکی از مهمترین چالشهای جهان میباشد که امروزه در جهت کاهش و رفع این مشکل، استفاده از بیوپلیمرهای طبیعی و تجزیه پذیر، شامل پلیساکاریدها توصیه میشود. کیتوزان از جمله پلیساکاریدهایی میباشد که در ساختار فیلمهای خوراکی زیست تخریب پذیر استفاده میشود. محدودیت اصلی فیلم های مبتنی برکیتوزان خواص مکانیکی ضعیف، حلالیت بالا در آب و نفوذپذیری آن به بخار آب است. این مطالعه با هدف بهبود عملکرد فیزیکوشیمیایی فیلمهای مبتنی بر کیتوزان انجام شد. فیلمهای مبتنی بر کیتوزان با صمغ گوار دیآلدهیدی در نسبتهای مختلف تهیه شدند. ظهور پیک در طول موج ۱۶۸۰ بر سانتیمتر در طیف جذبی فیلم ترکیبی کیتوزان-گوار دیآلدهیدی، تشکیل پیوند کووالانسی (گروه آمیدی) بین عاملهای آمین کیتوزان و عاملهای آلدهیدی گوار دیآلدهیدی را تایید میکند. فیلم بهینه کیتوزان- گوار دیآلدهیدی (نسبت حجمی ۲:۱) در مقایسه با دیگر فیلمها کمترین حلالیت (۲۵/۰ ± ۰۳/۲۰ درصد)، کمترین نفوذپذیری به بخار آب ( ۱۰-۱۰Ð ۰۷/۳ گرم.میلیمتر/ میلیمتر مربع.ساعت.پاسکال) و بیشترین مقاومت کششی (۰۶/۱ ± ۰۵/۴۸ مگاپاسکال) را نشان داد. همچنین افزودن ۱۰ درصد عصاره رزماری بزرگترین منطقه مهاری با قطر۲۱/۰ ± ۵۵/۲۰ میلیمتر مربوط به استافیلوکوکوس اورئوس و ۰۷/۰ ± ۷۵/۱۲ میلیمتر مربوط به اشریشیاکلی را نشان داد. نتایج نشان میدهد فیلم تولید شده حاوی رزماری میتواند گزینهای مناسب برای استفاده در بستهبندی فعال مواد غذایی در نظر گرفته شود.
عطیه کیایینژاد، حامد مقتدری، نیاز محمد محمودی، سیدمحمد معروفی،
دوره ۲۰، شماره ۹ - ( شهریور ۱۳۹۹ )
چکیده
یکی از فناوریهای مورد توجه برای تولید زیستی انرژی، پیل سوختی میکروبی است. پیل سوختی میکروبی بهعنوان روشی جدید برای تصفیه پساب و تولید برق همزمان مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش میکروارگانیسمها در نقش کاتالیست ظاهر شده تا انرژی شیمیایی ذخیرهشده در مواد آلی را در شرایط بیهوازی به انرژی الکتریکی تبدیل کنند. در این پژوهش یک پیل سوختی میکروبی طراحی و ساخته شد که در آن از میکروارگانیسمهای موجود در پساب شهری برای تولید برق استفاده شد. در پیل سوختی میکروبی ساختهشده از ساختاری تکمحفظه استفاده شد که در مجاورت آند قرار دارد که با لجن بیهوازی موجود در پساب شهری تغذیه شد. در پیل سوختی حاضر، کاتد هوایی مورد استفاده قرار گرفت که با غشای انتقال پروتون از محفظه آند جدا شد. بهمنظور اندازهگیری ولتاژ در شدت جریانهای مختلف، از مقاومت خارجی متغیر و مولتیمتر دیجیتال با قابلیت ذخیره دادهها استفاده شد. در این مطالعه، مقدار ولتاژ تولیدی در اثر تغییرات نوع مخلوط میکروارگانیسم، نوع پیشماده و مقاومت بررسی شد. از بین دو نوع پیشماده ملاس و ویناس صنعتی، ویناس صنعتی ولتاژ بیشتری را تولید کرد. بیشینه چگالی جریان در مقاومت ۲۰۰اهم، ۳۱۲/۷۸۴۳میلیآمپر بر متر مربع و بیشینه چگالی توان در مقاومت ۶۰۰اهم و چگالی جریان ۲۰۱/۴۱میلیآمپر بر متر مربع، به مقدار ۶۸۵/۶۰میلیوات بر متر مربع اندازهگیری شد.