جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای ملک حسینی
دوره ۱۸، شماره ۱۱۸ - ( آذر ۱۴۰۰ )
چکیده
ریزپوشانی یک تکنولوژی مناسب جهت گنجاندن عوامل فعال در داخل یک حامل میباشد. در این مطالعه نسبتهای وزنی از دو محلول کازئین و پروتئین آب پنیر به نسبتهای ۷۰:۳۰، ۵۰:۵۰و ۳۰:۷۰، حاوی ۵ درصد وزنی بتاکاروتن در ۱۰۰ گرم ماده دیواره جهت ریزپوشانی به روش خشککن پاششی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد نمونههای حاوی ۷۰ درصد پروتئین آب پنیر و ۳۰ درصد کازئین بهترین پارامترهای فیزیکی و شیمیایی را نشان داده است. نتایج نشان داد کارایی ریزپوشانی (۴۲۶/۷۰ درصد)، ترکیبات فنولی (۱۰۶/۴ میکروگرم/میلیگرم)، مهار رادیکالی آزاد (۸۵۶/۳۶ درصد)، پایداری رنگ بتاکاروتن (۱۷۶/۷۵ درصد) و FRAP (۱۵۶/۳۰۴ میکرومول آهن در گرم) نمونهها در خلال افزایش غلظت پروتئین آب پنیر، روندی صعودی را طی نمود ولی اندازه ذرات (۰۸۶/۱۱ نانومتر) با افزایش غلظت پروتئین آب پنیر به طور معنیداری روندی کاهشی را نشان داد. در ادامه مطالعه نمونه نسبت ۳۰ درصد کازئین به ۷۰ درصد پروتئین آب پنیر به عنوان بهترین تیمار معرفی و سپس در سه غلظت (۲۰۰ ،۷۰۰ و۱۲۰۰ پیپیام) به نمونه روغن کانولا اضافه شد. نتایج نشان داد میزان ترکیبات قطبی، اسیدی، پراکسید نمونههای روغن در طی زمان روندی صعودی و شاخص پایداری روندی کاهشی را طی نموده است. با افزایش غلظت ریزکپسول تا ۱۲۰۰ پیپیام در مقایسه با غلظت کمتر خود میزان عدد قطبی، پراکسید و اسیدی به طور معنیداری کمتر بود. در نتیجه گیری نهایی میزان عدد اسیدی، پراکسید و عدد قطبی روغن حاوی ۱۲۰۰ پیپیام در کمترین میزان به ترتیب ۱۳/۱%، ۴۶/۷ میلیاکیوالان اکسیژن بر کیلوگرم روغن و ۴۱/۴۲ درصد بود. بطور کلی نتایج این مطالعه نشان داد پروتئین آب پنیر/کازئین یکی از منابع مهم میباشد که میتوان از آن برای پوششدهی ترکیبات زیست فعال استفاده نمود.
محمد براهنی، رسول خوشدونی فراهانی، علی ملک حسینی،
دوره ۲۳، شماره ۱۰ - ( مهر ۱۴۰۲ )
چکیده
کامپوزیتهای تقویت شده با الیاف کربن کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف دارا می باشد که خواص فیزیکی و مکانیکی دلیل اهمیت آنها میباشد. در این راستا همچنین جهت استحکام بخشی به زمینه رزین اپوکسی از نانو لولههای چند جداره کربنی استفاده میشود که از جمله مواد نو ظهور و مهم میباشد. از آنجایی که برای اصلاح قطعات کامپوزیتی تقویت شده نیاز به ماشینکاری میباشد، در این تحقیق آسیبهای ایجاد شده طی فرآیند نیز باید مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهایی جهت رفع آن ارایه میگردد. در این مطالعه، بر روی آسیب لایه لایه شدگی در ماشینکاری قطعات کامپوزیتی زمینه اپوکسی تقویت شده با الیاف کربن و نانو لولههای چند جداره کربنی پرداخته شده است. در این راستا آزمایش هایی با ابزار فرز انگشتی از جنس کاربایدی در سرعت دروانی و سرعت پیشرویهای مختلف انجام شده است، سپس لایه لایه شدگی هایی که در این آزمایشات ایجاد شده است مورد مطالعه قرار میگیرد.در تحلیل نتایج با افزایش سرعت دورانی از ۵۰۰ به ۲۵۰۰ میزان لایه لایه شدگی ۲۵درصد افزایش و نیرو ۸۷ درصد کاهش یافت.همچنین راهکارهایی که شامل کاهش سرعت پیشروی می باشد تاثیر بسزایی در بهبود کیفیت نهایی قطعه ماشینکاری شده خواهد داشت.
دوره ۲۵، شماره ۲ - ( تابستان ۱۴۰۰ )
چکیده
اصطلاح توسعه به ارتقای سطح و کیفیت زندگی افراد و بهبود رفاه عمومی جامعه معطوف است و پایداری آن، به استمرار این فرآیند در طول نسلهای بشر اشاره دارد. به این ترتیب توسعه پایدار تمام جنبهها و ابعاد زندگی بشر را در برمیگیرد. در این زمینه شهر هوشمند نه واقعیت بلکه نوعی راهبرد محسوب میشود که در جهت چشم انداز توسعه آینده به آن توجه شده است.
پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر گردآوری دادهها، توصیفی و از نوع پیمایشی است. ابزار جمعآوری اطلاعات پرسشنامه است. جامعه آماری تحقیق را خبرگان و متخصصین حوزه شهری در برمیگیرند.
در این راستا با توجه به اهداف پژوهش، ابزار جمعآوری، نوع دادهها و روششناسی پژوهش، مستلزم شناسایی عوامل موثر بر تحقق پذیری اصول رشد هوشمند در شهر ملایر از یکسو و از سویدیگر، بهره گیری از متدولوژی تحلیلی مدلسازی ساختاری تفسیری به منظور تعیین و تحلیل روابط بین عوامل موثر بر تحققپذیری اصول رشد هوشمند در شهر ملایر است که در نهایت نوع متغیرها با توجه به اثرگذاری و اثرپذیری بر سایر متغیرها خوشه بندی شده است. نتایج بدست آمده بیانگر اینست که عامل
ایجاد کاربریهای مختلط در شهر ملایر با میزان قدرت نفوذ ۹ بیشترین تاثیر و همانند سنگ زیربنای مدل عمل میکند و ترغیب و تشویق افراد به توسعه همکاری و مشارکت با میزان قدرت نفوذ ۴ کمترین تاثیر را دارد.