جستجو در مقالات منتشر شده
۶ نتیجه برای میرزالو
ولی علی میرزالو، وحید مدانلو، میثم هادوی فر،
دوره ۱۵، شماره ۱۳ - ( ویژهنامه ۱۳۹۴ )
چکیده
ولی علی میرزالو، منصور کریمی تکانلو، وحید مدانلو، علی دنیوی، رامین محمدی کلیبر،
دوره ۱۵، شماره ۱۳ - ( ویژهنامه ۱۳۹۴ )
چکیده
ولی علی میرزالو، وحید مدانلو، منصور کریمی تکانلو،
دوره ۱۵، شماره ۱۳ - ( ویژهنامه ۱۳۹۴ )
چکیده
داود رحمتآبادی، علی شاهمیرزالو، محمدرضا فراهانی، رامین هاشمی،
دوره ۱۹، شماره ۲ - ( بهمن ۱۳۹۷ )
چکیده
فرآیند پیوند سردنوردی، یک فرآیند جوشکاری حالت جامد برای اتصال فلزات همجنس و غیرهمجنس است. استفاده از مواد تولیدشده به روش پیوندنوردی برای کاربردهای مختلف و پیشبینی رفتار آنها در نرمافزارهای شبیهسازی نیازمند شناسایی کامل و دقیق خواص مکانیکی ماده است. همبستگی تصاویر دیجیتالی یک روش قدرتمند و غیرتماسی برای اندازهگیری میدان تغییرشکل ماده است. اخیراً روش همبستگی تصاویر دیجیتال توسعه یافته و بهطور گسترده در تحقیقات مختلف استفاده میشود. در این تحقیق، ورق دولایه آلومینیوم آلیاژی ۱۰۵۰ با استفاده از روش پیوندنوردی با اعمال کاهش ضخامت ۵۰% در دمای محیط تولید و سپس از روش همبستگی تصویر دیجیتال دوبعدی برای بهدستآوردن توزیع کامل میدان کرنش طی آزمون کشش تکمحوره در جهت نورد استفاده شد. کرنش در دو جهت طول و عرض با روش همبستگی تصاویر دیجیتال و کرنش در راستای ضخامت، کرنش موثر و ضریب ناهمسانگردی با استفاده از روابط پلاستیسیته محاسبه شد. علاوه بر این برای اولین بار با استفاده از روش میدان مجازی، ثوابت الاستیک و پلاستیک نظیر مدول الاستیسیته، نسبت پواسون، ضریب استحکام، توان کارسختی و تنش تسلیم محاسبه شد. نتایج نشان داد که بهدلیل کارسختی و افزایش چگالی نابهجایی مقدار استحکام و میکروسختی شدیداً افزایش و ازدیاد طول و توان کارسختی کاهش یافت. استحکام برای آلومیینوم دولایه به MPa۱۱۳ رسید که نسبت به آلومینیوم اولیه بیش از سه برابر بهبود یافته است. همچنین تغییرات پارامترهای الاستیک بسیار اندک بوده و مدول الاستیسیته برای آلومینیوم اولیه و دولایه، بهترتیب GPa۷۰ و ۶۹/۳ بهدست آمد.
وحید مدانلو، ولی علیمیرزالو، مجید الیاسی،
دوره ۲۰، شماره ۶ - ( خرداد ۱۳۹۹ )
چکیده
صفحات دوقطبی فلزی بهدلیل داشتن خواص مکانیکی و الکتریکی عالی، خواص حرارتی مناسب و سهولت در تولید جایگزین مناسبی برای صفحات گرافیتی و کامپوزیتی هستند. مهرزنی یکی از مهمترین فرآیندهای کاربردی در تولید این صفحات از نظر هزینه ساخت است. تیتانیوم بهدلیل داشتن مقاومت به خوردگی عالی و چگالی پایین بهعنوان یک گزینه بالقوه برای ساخت صفحات دوقطبی مطرح میشود. در این مقاله، به بررسی تجربی شکلپذیری صفحات دوقطبی تیتانیومی با ضخامت mm۰/۱ با الگوی شیاری موازی مستقیم پرداخته شده است. شکلپذیری ورق در دماهای گرم با استفاده از سرعتهای شکلدهی و روانکارهای مختلف بررسی شد. پس از انجام تجربی آزمایشهای طراحیشده بر اساس روش تاگوچی، عمق پارگی میکروکانال نمونههای مهرزنیشده، استخراج شد. بررسی نتایج نشان داد که بیشترین میزان ازدیاد طول ورق در دمای ℃۱۰۰ بهدست میآید. بهعلاوه، سرعت و دمای شکلدهی به ترتیب تاثیرگذارترین پارامترها بر عمق شکلدهی هستند. از سوی دیگر، تاثیر روانکار در مقایسه با سایر پارامترهای مذکور محسوس نیست. بیشترین عمق شکلدهی به میزان mm۰/۴۹۴ با استفاده از آزمایشی با پارامترهای دمای شکلدهی ℃۱۰۰، سرعت mm/min۴/۸ و روانکاری با دیسولفید مولیبدن حاصل شد.
معین طاهری، مهدی میرزالو،
دوره ۲۲، شماره ۱ - ( دی ۱۴۰۰ )
چکیده
جهش در دیانای و ایجاد ژنهای جهشیافته که به صورت ارثی یا اکتسابی که در طی زندگی فرد اتفاق میافتد، سبب بروز سرطان میشود. این نوع بیماری سبب از بین رفتن کنترل طبیعی رشد و تکثیر سلول میگردد. سرطان سینه با همهگیری در زنان و مردان و آمار مبتلایان بیشتر در جامعه زنان از جمله سرطانهای مورد توجه در جامعه پزشکی میباشد. تغییرات ظاهری در سینه، وجود توده و ترشح و خونریزی از نوک سینه از نشانههای بروز سرطان سینه میباشد. درمان هدفمند این بیماری سبب کاهش عوارض ناشی از روشهای درمان میگردد. همچنین شناخت ویژگیهای مکانیکی سلول همچون مدول یانگ، و بررسی تغییرات ناشی از سرطان در این ویژگیها سبب کارآمد شدن درمان و کمک به علوم دارویی خواهد شد. بدین منظور در این مقاله، سلول MCF-۱۰ سینه با استفاده از میکروسکوپ نیروی اتمی و با روش نانومنیپولیشن مورد مطالعه قرار گرفته است. میکروسکوپ نیروی اتمی با امکان تهیهی تصاویر از بافتهای نرم تحت شرایط محیطی متفاوت و با روشی غیر مخرب از ابزارهای کارآمد در مطالعات ساختاری ذرات بیولوژیکی محسوب میشود. مدلهای تماسی chung، chen و brake از مدلهای مورد استفاده در شبیهسازی انجام شده میباشند. در نهایت با شبیهسازیهای صورت گرفته مدول یانگ ۱۲۰۰ پاسکال برای این سلول در نظر گرفته شده است. همچنین با درنظر گرفتن مقایسههای صورت گرفته با کار تجربی، مدل تماسی chen به عنوان مدل مطلوب برای استخراج خواص سلولی معرفی شده است.