جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای میرسلیم
دوره ۱۳، شماره ۵۲ - ( ۳-۱۳۹۵ )
چکیده
چکیده هدف این تحقیق بررسی نگرش مصرفکنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک میباشد. این تحقیق کاربردی و از نوع توصیفی –همبستگی بود که با انجام یک پیمایش انجام شده است. جامعه آماری مورد نظر مصرفکنندگان محصولات کشاورزی استان البرز بود. حجم نمونهها با استفاده فرمول کوکران تعیین شدند (n=۲۵۰). روش نمونهگیری هم تصادفی طبقهای با انتساب متناسب بود. ابزار اصلی جمعآوری اطلاعات پرسشنامه محققساخته بود. روایی پرسشنامهها توسط پانلی از اساتید دانشگاه و کارشناسان جهاد کشاورزی استان البرز مورد بررسی و تأیید قرار گرفت. پایایی پرسشنامهها از طریق انجام پیشآزمون و محاسبه آلفای کرونباخ برآورد گردید (۷۶/۰) که بیانگر مناسب بودن ابزار تحقیق بود. تحلیل دادهها با استفاده از بسته نرم افزار SPSS انجام شده است. یافتههای تحقیق نشان داد که بین عوامل مورد نیاز در بهکارگیری کشاورزی ارگانیک، در دو گروه تحصیلی (فوق دیپلم و کمتر و لیسانس و بالاتر) تفاوت معنیداری در سطح ۵ درصد وجود داشت. همچنین بین دو متغییر موانع مصرف و عوامل مؤثر بر بهکارگیری کشاورزی ارگانیک با نگرش مصرفکنندگان همبستگی مثبت و معنیداری وجود داشت.
آرمان حمیدی، سید مصطفی میرسلیم، برات قبادیان، امیرحسین پریور، سعید عبدالملکی،
دوره ۱۵، شماره ۵ - ( ۵-۱۳۹۴ )
چکیده
بیودیزل یک جایگزین تجدیدپذیر و پایدار برای سوختهای فسیلی میباشد که از روغنهای گیاهی و چربیهای جانوری بدست میآید. در این مقاله به بررسی آزمایشگاهی استفاده از متیل استر روغن سویا (زیستدیزل) در سوخت نفتگاز با نسبت اختلاطهای B۰، B۲، B۵ و B۱۰ پرداخته شده است. در این مطالعه مشخصههای عملکردی و آلایندگی سوخت نفتگاز معمولی و مخلوطهای سوخت زیستدیزل با هم مقایسه شده است. آزمونها در شرایط پایا با یک موتور دیزل پاشش مستقیم ۹۰ کیلوواتی مجهز شده به سامانه چرخش مجدد گازهای خروجی و بدون اصلاحات در زینه بندی موتور انجام شده است. نتایچ تجربی مصرف سوخت ویژه ترمزی، گشتاور و دمای گازهای خروجی و همچنین نتایج تجربی آلایندههایی همچون دیاکسید کربن، دوده، اکسید نیتروژن، مونواکسیدکربن و هیدروکربنهای نسوخته ارائه و در مورد آنها بحث شده است. نتایج تجربی مشخصههای عملکردی موتور در شرایط مختلف (بار و دور موتور مختلف) افت کمی در توان موتور و افزایش محسوس در مصرف سوخت ویژه ترمزی به دلیل ارزش حرارتی کوچکتر زیستدیزل نشان داد. آلایندههای دوده، مونواکسیدکربن و هیدروکربن با افزایش درصد اختلاط زیستدیزل در مقایسه با نفتگاز خالص افزایش یافت. هر چند افزایش در آلایندههای اکسید نیتروژن و دیاکسیدکربن با افزایش درصد اختلاط زیستدیزل مشاهده شد.
مقداد خزایی، احمد بناکار، برات قبادیان، مصطفی میرسلیم، سعید مینایی، سید محمد جعفری، پیمان شرقی،
دوره ۱۶، شماره ۳ - ( ۳-۱۳۹۵ )
چکیده
در این پژوهش برای نخستین بار به معرفی روشی هوشمند جهت تخمین عمر مفید باقیمانده تسمه زمانبندی یک موتور درونسوز بر اساس سیگنالهای ارتعاشی آن پرداخته شده است. بدین منظور آزمون دوام شتابدار تسمه زمانبندی بر اساس دما و پیش کشش بیشتر معرفی و انجام شد. سپس آزمون دوام آغاز و سیگنالهای ارتعاشی تسمه زمانبندی از حالت سالم تا خرابی توسط یک حسگر لیزری فاصلهسنج ارتعاشی ثبت شد. سه تابع ویژگی به نامهای انرژی، انحراف از معیار و کورتوسیس از سیگنالهای ارتعاشی در حالات سالم و خرابی استخراج گردید و بدین ترتیب حد آستانه بروز عیب در تسمه زمانبندی نیز تعریف شد. از شبکه عصبی مصنوعی (ANN) جهت پایش و تخمین رفتار ارتعاشی سیگنالهای ارتعاشی تسمه زمانبندی استفاده شد. در نهایت شبکه عصبی مصنوعی بر پایه ویژگیهای انرژی، انحراف از معیار و کورتوسیس سیگنالهای ارتعاشی به ترتیب توانست با دقت میانگین ۹۸%، ۹۸% و ۹۷% به تخمین عمر مفید باقیمانده تسمه زمانبندی موتور درونسوز بپردازد. ضریب همبستگی (R۲) تخمین سری-های زمانی ارتعاشی تسمه زمانبندی توسط شبکه عصبی و بر پایه ویژگیهای انرژی، انحراف از معیار و کورتوسیس سیگنالهای ارتعاشی نیز به ترتیب ۰,۸۷، ۰.۹۱ و ۰.۸۷ به دست آمد. همچنین میزان موثر سیگنال خطای (RMSE) شبکه عصبی بر پایه ویژگیهای انرژی، انحراف از معیار و کورتوسیس سیگنالهای ارتعاشی به ترتیب ۳.۶%، ۵.۴% و ۵.۶ % درصد به دست آمد.