جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای نظمی
دوره ۲، شماره ۸ - ( زمستان ۱۴۰۰ )
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی رابطۀ ارزش ویژۀ برند بر وفاداری تماشاگران به برند در باشگاههای ورزشی ایران بود. روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی و به لحاظ هدف کاربردی بود. جامعۀ آماری شامل تماشاگران باشگاههای ورزشی بود که حجم نمونه براساس جدول مورگان برای جامعۀ ۱۸۰۰ نفری ۳۱۷ نفر تعیین و به روش نمونهگیری در دسترس و هدفمند انتخاب شدند. برای جمعآوری دادهها از پرسشنامۀ ارزش ویژۀ برند آکر و پرسشنامۀ وفاداری تماشاگران ماهونی استفاده شد. برای تجزیهوتحلیل دادهها از ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون خطی چندگانه به روش همزمان با نرمافزار اس.پی.اس.اس. نسخۀ ۲۵ استفاده شد. براساس نتایج تحقیق مشاهده شد که ارزش ویژۀ برند بر وفاداری تماشاگران با ضریب مسیر (۰۰۱/۰=P،۸۹۱/۰= β) تأثیر مثبت مستقیم معناداری دارد. بنابراین میتوان گفت که ارزش ویژۀ برند بر وفاداری تماشاگران اثر مثبت معناداری دارد. پیشنهاد میشود با توجه به نتایج تحقیق، مسئولان و متصدیان باشگاههای ورزشی میتوانند با توجه به نقش و اهمیت ارزش ویژۀ برند و وفاداری تماشاگران به باشگاهها وفاداری بیشتری را از آنها مشاهده کنند و پیامدهای مطلوب حاصل از حضور آنها را بهدست آورند.
حمید یوسفی، احسان خواصی، صبا تیموری، پارسا نظمی، زهرا مشهدی،
دوره ۱۸، شماره ۱ - ( ۱-۱۳۹۷ )
چکیده
جریانهای چگال، به دلیل تفاوت چگالی بین جریان و محیط اطراف، جریان مییابند. دسته مهمی از سیالهای چگال، جریانهای گلآلود نامیده میشوند که اختلاف چگالی، بهخاطر حضور ذرات جامد معلق در سیال ایجاد میشود. در کار حاضر، تلاش گردید تا با کنار هم گذاردن دو روش اویلری و لاگرانژی، از مزیت هر یک استفاده نمود، به این صورت که ذرات بزرگتر که به علت سرعت سقوط بیشتر، نقش موثرتری را در مکانیزم رسوب دارند، به صورت لاگرانژی و ذرات کوچکتر با روش اویلری محاسبه میشوند. برای بدستآمدن معیاری برای این دستهبندی ذرات، داخل یک کانال ساده، هفت جریان با ابعاد ذرات متفاوت به صورت اویلری-اویلری، شبیهسازی عددی گردید و با حالت بدون ذره مقایسه شد و همچنین روش اویلری-اویلری با نتایج آزمایشگاهی صحتسنجی شده است و مشخص گردید زمانی که ابعاد ذرات کوچکتر از ۱۲ میکرون باشد، فرآیند رسوبگذاری، محسوس نمیباشد و میتوان از اثر حضور این نوع از ذرات چشم پوشی نمود؛ بنابراین روش اویلری-اویلری برای ذرات کمتر از ۱۲ میکرون روش مناسبی محسوب میشود. اعتبارسنجی روش اویلری-لاگرانژی با نتایج آزمایشگاهی صورت گرفته است و در نهایت جریان داخل کانال با طیفی از ابعاد ذرات با روش پیشنهاد شده در این پژوهش (ترکیب دو دیدگاه) شبیهسازی شده و به تشریح نتایج بدستآمده پرداخته شده است. برای انجام شبیهسازیهای عددی از توسعه کدهای متنباز اپنفوم برای لحاظ کردن اثر ذرات استفاده شده است. باتوجه به آشفته بودن جریان از روش شبیهسازی گردابههای بزرگ برای مدلسازی آشفتگی استفاده شده است.
دوره ۱۸، شماره ۱۱۸ - ( آذر ۱۴۰۰ )
چکیده
مواد غذایی که به طور همزمان حاوی پروبیوتیکهای زنده و ترکیبات پریبیوتیک هستند در اصطلاح «سینبیوتیک» میگویند. اینولین یکی از پریبیوتیکها میباشد که مهمترین منبع استخراج صنعتی آن کاسنی، غده سیبزمینیترشی و سیر میباشد. این تحقیق با هدف تعیین درصدهای مناسب از کاسنی، سیر و سیب زمینی ترشی جهت تولید دمنوش گیاهی سینبیوتیک با ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب انجام شد. جهت تهیه دمنوش سین بیوتیک از درصدهای کاسنی (۱۰ و ۲۰ %)، سیب زمینی ترشی (۱۰ و ۲۰%) و سیر (۵/۰ و ۱ %) استفاده گردید و پس از تلقیح باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (۱۰۰ %)، با آب با دمای ۶۰ -۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه استخراج آبی گردیده و ویژگیهای شیمیایی (میزان بریکس، کدورت، pH، ترکیبات و فعالیت آنتی اکسیدانی)، میکروبی و حسی دمنوش بررسی گردید. همچنین از گیاهان زیره سیاه (۱۶/۰ گرم)، بابونه (۳ گرم)، دارچین (۱۲/۰ گرم)، رازیانه (۲/۰ گرم)، نعناع (۳ گرم) و شیرین بیان (۱/۰ گرم) به عنوان پرکننده در تهیه دمنوش استفاده گردید. تجزیه و تحلیل دادههای حاصل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار، با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۲۴ و مقایسه میانگین با استفاده از آزمون چنددامنهای دانکن انجام گردید. نتایج نشان داد که با کاهش میزان کاسنی، میزان بریکس و فعالیت باکتریهای پروبیوتیک افزایش یافت در حالی که با کاهش میزان سیب زمینی ترشی و سیر میزان بریکس و فعالیت باکتریهای پروبیوتیک کاهش داشت. همچنین با کاهش میزان کاسنی، سیر و سیب زمینی ترشی میزان کدورت، pH، ترکیبات آنتی اکسیدانی و ظرفیت آنتی اکسیدانی کاهش یافت. میزان کاسنی، سیر و سیب زمینی ترشی بر ویژگیهای حسی (طعم، رنگ و بو) دمنوشها تاثیر نداشتند. تیمار حاوی ۲۰ % کاسنی و ۱ % سیر و ۲۰ % سیب زمینی ترشی دارای بهترین ویژگیهای شیمیایی، حسی و میکروبی بود و به عنوان تیمار برتر معرفی میگردد.