جستجو در مقالات منتشر شده


۱۳ نتیجه برای نیرومند


دوره ۰، شماره ۳ - ( شماره ۳- ۱۳۸۶ )
چکیده

چکیده فرایند نمایش را به اعتبار نحوه نگرش بدان، از دو دیدگاه اجرایی یا نوشتاری می توان مورد بررسی قرار داد و درباره جنبه های گوناگون و عوامل مختلف هر یک، جداگانه به تفحص و تتبع پرداخت. آنچه از پی خواهد آمد، بیشتر تأملی در باب عناصر تشکیل دهنده متون نمایشی است که صرف نظر از اشراف بر متن نمای شهای صحن های، اصول اساسی آن م یتواند ناظر بر متون نمایشی در سایر رسان هها همچون سینما، تلویزیون و رادیو نیز باشد. درباره ثمربخش بودن اصولی که عنوان خواهد شد یا کارآیی نداشتن آنها در یاری دادن به علاقه مندان باید گفت؛ فراگرفتن این اصول حتی اگر ایشان را در خلق اثری نمایشی یاری نکند، به دلیل شی و های تحلیلی که در نحوه ارایه مطالب آن به کار رفته است، بی گمان در رفع معایب آثاری که به وجود آو رد هاند موثر خواهد بود. در همین خصوص لازم است خاطرنشان شود که صرف به کار گرفتن اصول و قوانین درام نویسی، الزاماً منجر به خلق آثار نمایشی با ارزش نخواهد شد. رعایت این اصول، تنها می تواند از نظر تکنیکی شرایطی فراهم آورد که اثر نوشته شده قادر باشد بر پای خود بایستد و از نظر ظاهر، توجه تماشاگر را به خود جلب کند. اینکه ضمن جلب توجه تماشاگر، چه مطالبی باید به او داده شود که بر عمق بینش و صحت قضاوت وی بیفزاید نیز دارای اهمیت بسزایی م یباشد یعنی از طریق متن سریال ها، دس تاندرکاران تولید قادر خواهند بود ارزش های فرهنگی و اجتماعی را به مخاطبان خود ارایه نموده و در حفظ ارزش های فرهنگی جامعه کوشا باشند.

دوره ۶، شماره ۴ - ( زمستان ۱۴۰۱ )
چکیده

موضوع تحقیق: در ایﻦ ﭘﮋوﻫﺶ روش ﺳﻨﺘﺰ رزیﻦ ﻓﻨﻮل ﻓﺮﻣﺎﻟﺪﻫﯿﺪ که می‌تواند در صنعت چوب و نئوپان کاربرد داشته باشد ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﻰ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ. این رزین به دو صورت نوولاک و رزول تهیه می شود که با تغییر شرایط واکنش محصولات متفاوتی تشکیل می شوند. رزول به عنوان چسب مایع در صنعت چوب و نئوپان استفاده می شود.
روش تحقیق: عوامل ﻣﺨﺘﻠﻔﻰ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻧﺴﺒﺖ ﻣﻮﻟﻰ ﻓﺮﻣﺎﻟﺪﻫﯿﺪ ﺑﻪ ﻓﻨﻮل،pH  محیط واﮐﻨﺶ، دﻣﺎ و زﻣﺎن واﮐﻨﺶ و مقدار خروج آب حاصل از واکنش در سنتز رزین رزول و خواص محصول نهایی موثر می‌باشند. سنتز این ماده در شرایط واکنشی  با نسبت مولی ﻓﺮﻣﺎﻟﺪﻫﯿﺪ ﺑﻪ ﻓﻨﻮل از ۱/۸۴ تا ۲/۵۰،pH  محیط واﮐﻨﺶ از ۴/۰ تا ۱۰/۸۵، دمای واکنش از ۸۰ تا C ۱۰۰، زمان واکنش از ۰/۵ تا ۴ ساعت و مقدار آب حاصل خروجی بر حسب عدد بدون بعد دی هیدراتاسیون ۰/۱۸ تا ۱/۰۲ انجام شد.
نتایج اصلی: نتایج نشان دادند که بیشترین زمان پایداری محصول به مدت ۱۸ روز با نسبت مولی ۲، محیط قلیایی در pH ۹ تا ۱۰، دمای۹۰ تا C ۹۵ و زمان واکنش۲ ساعت به دست آمد. علاوه بر این گرانروی، چگالی، زمان ژلینگی و درصد جامدات در محصول به ترتیب cP ۱۸۰،g/cm۳ ۱/۲۲۴،S  ۳۰ و ۵۱/۲۰% حاصل شدند. با افزودن دی اتیلن گلایکول و اوره خواص محصول بهینه شد. با افزودن ۸% دی اتیلن گلایکول زمان پایداری به ۱۰۵ روز افزایش یافت و با افزودن ۴% اوره میزان فرمالدهید آزاد در محصول به ۱/۲۹%کاهش یافت. با توجه به خواص محصول تولید شده می توان برای تولید انبوه رزین از شرایط واکنش به دست آمده استفاده نمود.
 

دوره ۹، شماره ۲ - ( بهار ۱۳۹۷ )
چکیده

اهداف: در چند دهه اخیر تولید سوخت‌های زیستی یکی از تلاش‌های امیدبخش در عرصه زیست‌فناوری بوده است. سیانوباکترهای تک‌سلولی، میکروارگانیزم‌های بسیار پراکنده و فتوتروفیکی هستند که قادرند به‌عنوان کارخانجات کوچک تولیدکننده سوخت‌های زیستی عمل کنند. هدف مطالعه حاضر بازسازی و مدل‌سازی شبکه‌ متابولیکی تلفیقی از سیانوباکتر به‌منظور افزایش تولید سوخت زیستی بود.
مواد و روش‌ها: در مطالعه محاسباتی حاضر یک نرم‌افزار برای ادغام شبکه‌های متابولیکی بازسازی‌شده، به‌منظور بهینه‌سازی و افزایش کارآیی آنها توسعه یافت و به اسم iMet نام‌گذاری شد. ابتدا از iMet برای ادغام سه شبکه متابولیکی از قبل بازسازی‌شده سینکوسیستیس ۶۸۰۳ PCC (Synechocystis PCC۶۸۰۳) استفاده شد. در مرحله بعد، شبکه بازسازی‌شده به‌دست‌آمده، برای تولید چهار نوع سوخت زیستی شامل اتانول، پروپانول، بوتانول و ایزوبوتانول مدل‌سازی شد.
یافته‌ها: مدل جدید ادغام‌شده ۸۰۸ واکنش و ۵۶۰ متابولیت داشت. مقدار فلاکس یا جریان آن در مدل ادغام‌شده، ۰۲۹۵/۰ بر ساعت محاسبه شد. این عدد نسبت به سه مدل قبلی افزایش قابل توجهی نشان ‌داد. سلول‌ها تقریباً هر ۲۴ساعت، یک‌بار تقسیم شدند. میزان فلاکس چهار نوع الکل و حداکثر بازده تئوری آنها در مدل ادغام‌شده نسبت به سه مدل قبلی افزایش نشان داد. فلاکس تولید اتانول در تمامی مدل‌ها از فلاکس سه الکل دیگر بزرگ‌تر و واکنش‌های تولید اتانول به جریان یا فلاکس مرکزی کربن از همه نزدیک‌تر بود.
نتیجه‌گیری: آنالیزهای تعادل جریان افزایش پوشش شبکه متابولیک، افزایش تولید سوخت‌های زیستی و کاهش تعداد واکنش‌های بلوکه‌شده را در مدل جدید نشان می‌دهد و از این طریق کارآیی نرم‌افزار توسعه‌یافته iMet اثبات می‌شود.


دوره ۱۱، شماره ۴ - ( ۹-۱۴۰۱ )
چکیده

در این تحقیق تاثیر پودر و عصاره برگ مورینگا Moringa oleifera بر فاکتورهای همولنف میگوی سفید غربی Litopenaeus vannamei در مواجهه با استرس شوری ارزیابی شد. بعد از ۸ هفته غذادهی با پودر (۲۵، ۵۰ و ۱۰۰g/kg  ) و عصاره (۲۵/۰، ۵/۰ و ۰/۱ g/kg) برگ مورینگا و تیمار شاهد بدون مورینگا، کلیه تیمارها تحت استرس شوری کوتاه مدت به میزان ۵ و ۵۵ ppt قرار گرفتند. در شمارش کل و افتراقی هموسیت ها در تیمارهای مختلف در هر سه حالت نرمال و استرس شوری ۵ و ۵۵ ppt اختلاف معنی دار مشاهده شد (p<۰,۰۵). در شرایط عادی و شوری بالا میگوهای تغذیه شده با عصاره برگ مورینگا تعداد هموسیت های بیشتری نسبت به سایر تیمارها داشتند. در شرایط بدون استرس تعداد سلول های سمی گرانولار در تیمارهای پودر و عصاره بیشتر از گروه شاهد بود. در شوری ۵ ppt تیمارهای پودر مورینگا میزان سمی گرانولارهای بیشتری داشتند و در شوری ۵۵ ppt گروه پودر برگ ۱۰۰g/kg   و عصاره برگ ۲۵/۰g/kg  به ترتیب بالاترین مقدار این سلول ها را داشتند. در مجموع نتایج این تحقیق اثرات مثبت استفاده از پودر و عصاره برگ گیاه مورینگا بر عمکرد سیستم ایمنی و مواجهه با استرس شوری در میگو را نشان داد

دوره ۱۲، شماره ۴ - ( ۱۲- )
چکیده

کنترل مستقیم گشتاور (DTC) ماشین سنکرون مغناطیس دائم داخلی (IPMSM) ساختار ساده و پاسخ دینامیکی سریع برای گشتاور، ارائه می کند. روش رایج کنترل مستقیم گشتاور که مبتنی بر جدول انتخاب ولتاژ است، معایبی همچون ریپل شار و گشتاور و همچنین فرکانس کلیدزنی متغییر، را دارا می باشد. این مقاله روش کنترل مستقیم گشتاور مبتنی بر جدول انتخاب ولتاژ بهینه شده‌ای را برای کاهش توأمان ریپل شار و گشتاور با تاکید بر ساختار ساده و دینامیک سریع، ارائه می‌دهد.    جدول انتخاب ولتاژ جدیدی تنها با دو بردار ولتاژ فعال برای هر ناحیه معرفی شده و باند هیستریزیس گشتاور با واحد محاسبه گر ضریب وظیفه جایگزین گردیده‌است.   برای کاهش ریپل شار کنترلر رایج مبتنی بر باند هیستریزیس با روش ساده‌ی تزریق مثلثی فرکانس بالا (dithering)  جایگزین شده‌است. واحد محاسبه گر ضریب وظیفه برای اعمال ضریب وظیفه به بردارهای انتخابی با هدف کمینه کردن ریپل گشتاور پیاده سازی شده‌ است. افزایش فرکانس کلیدزنی در کنترل مستقیم گشتاور رایج به دلیل وجود تاخیر در تخمین  شار و گشتاور؛ حتی زمانی که باندهای هیستریزیس به اندازه ی کافی کاهش پیدا کرده باشند، ممکن نیست. این مقاله با تلفیق روش محاسبه ضریب وظیفه و تزریق موج مثلثی فرکانس بالا، فرکانس کلیدزنی را افزایش می‌دهد. بنابراین، این روش شکل موج‌های با ریپل کمتری به طور همزمان برای شار و گشتاور ایجاد می‌کند. در روش پیشنهادی ساختاری مبتنی بر مقایسه‌ی شکل موج‌ها، برای محاسبه ی ضریب وظیفه استفاده شده است؛ بنابراین ویژگی‌های ذاتی روش کنترل مستقیم گشتاور مانند سادگی ساختار و پاسخ سریع تا اندازه‌ی زیادی حفظ شده‌اند.
رضا نیرومند، محمدحسن سعیدی، سیامک کاظم‌زاده حنانی،
دوره ۱۵، شماره ۲ - ( ۲-۱۳۹۴ )
چکیده

امروزه شبیه‌سازی‌های کامپیوتری از جایگاه ویژه‌ای در بررسی عملکرد سیستم‌های حرارتی برخوردار شده‌ است. دراین مقاله رادیاتور سیستم خنک‌کاری موتور دیزل لکوموتیو ایران سفیر شبیه‌سازی می‌شود. این رادیاتور از آرایش موازی و سری چند مبدل حرارتی فشرده که دارای پره‌های دندانه‌ای می‌باشند تشکیل شده است و دارای دو بخش دمابالا و دما پایین می‌باشد. باتوجه به پیچیدگی و فشردگی صفحات انتقال حرارت به کار رفته در رادیاتور، شبیه‌سازی در دو مرحله انجام شده است. در بخش اول رابطه‌‌ای برای ضریب انتقال حرارت سمت هوا و سمت سیال خنک‌کننده به کمک دینامیک سیالات محاسباتی همبسته‌سازی می‌شود. باتوجه به وقوع پدیده‌ی ریزش گردابه‌ها در آرایش دندانه‌ای پره‌ها، معادلات حاکم به صورت گذرا، در فضای دوبعدی حل شده است. گام زمانی مناسب برای حل گذرا باتوجه به مدت زمان جدایش گردابه‌ها از سطح انتخاب می‌شود. در بخش دوم با استفاده از کد محاسباتی که توسعه داده می‌شود، عملکرد حرارتی کلی رادیاتور به عنوان یک مبدل حرارتی شبیه‌سازی می‌شود. دراینجا توزیع دما درون رادیاتور و عملکرد حرارتی رادیاتور مورد بررسی قرار می‌گیرد. میزان حرارت دفع شده از رادیاتور در دبی‌های مختلف جریان سیال و همچنین دماهای سیال خروجی از رادیاتور از جمله خروجی‌های کد توسعه داده شده می‌باشد. در نهایت به کمک نتایج استخراج شده، منحنی‌ عملکرد حرارتی رادیاتور بدست می‌آید.
هاجر حسنی اردکانی، هانیه نیرومند اسکویی،
دوره ۱۶، شماره ۶ - ( ۶-۱۳۹۵ )
چکیده

روش دینامیک مولکولی یک روش شبیه سازی کامپیوتری است که با حل معادلات حرکت کلاسیک به مطالعه حرکت فیزیکی اتم ها و مولکول ها در یک سیستم N ذره ای می پردازد. در این تحقیق از روش مذکور جهت بررسی تغییر ساختاری یکی از پیوندهای حیاتی در بدن استفاده شده است. این پیوند مابین گیرنده های موجود بر سطح سلولهای دیواره عروقی (اندوتلیال) به نام پی سلکتین و لیگاند های متناظر آنها (PSGL-۱) که بر سطح لکوسیت (سلول سفید خون) توزیع گشته اند، ایجاد می شود. یکی از فاکتورهای واسط در فرایند مهاجرت لکوسیت ها به سمت بافت عفونی، که با غلتش این سلول ها روی سلول های اندوتلیال آغاز می شود، تشکیل و شکست متوالی این پیوند می باشد. شناخت مکانیزم جدایش این پیوند در بستر مولکولی در دریافت پاسخ های درمانی اهمیت دارد. بدین منظور جدایش این پیوند تحت کشش به روش دینامیک مولکولی و با استفاده از کد نمد شبیه سازی و نتایج خروجی با استفاده از نرم افزار گرافیکی وی ام دی تحلیل شد. نتایج حاکی از این است که یون کلسیم اهمیت بالایی در بقای پیوند دارد. همچنین با مطالعه مکانیزم شکست باقیمانده های مرزی، مشاهده می شود که پیوند های هیدروژنی ما بین یون کلسیم و باقیمانده فوکوز از گروه قندی و همچنین پیوند های بین باقیمانده های تایروسین سولفاته شده و باقیمانده های مجاور آنها، دارای بیشترین میزان انرژی ناپیوندی هستند. به همین علت با تأخیر نسبت به بقیه پیوندها می شکنند که نشان از اهمیت این باقیمانده ها در پیوند مذکور دارد.
محمدعلی رسولی، ابوذر طاهری زاده، محمود فرزین، امیر عبداله، محمدرضا نیرومند،
دوره ۱۶، شماره ۱۲ - ( ۱۲-۱۳۹۵ )
چکیده

فرایند شکل‌دهی چرخشی لوله که گونه‌ای از فرایندهای شکل‌دهی چرخشی است، یکی از روشهای ساخت لوله‌های مدور بدون درز در صنایع پیشرفته می‌باشد. در این فرایند موادی که به زیر غلتک وارد می‌شوند باید در جهت محوری به صورت اکسترود شده جریان پیدا کنند. ماهیت اصلی فرایند، موضعی بودن ناحیه تغییر شکل و مقید بودن این ناحیه به ابزار و مواد اطراف آن است. لذا این فرایند پتانسیل بالایی برای شکل‌گیری و توسعه عیوب به دلیل جریانهای ناخواسته دارد. انتخاب نامناسب پارامترهای فرایند موجب شکل‌گیری و توسعه عیوب هندسی و ابعادی در قطعه می‌گردد. در این تحقیق بر اساس اصول طراحی آزمایش، چگونگی تاثیر پارامترهای فرایند بر شکل‌گیری و توسعه عیوب و ارتباط آن با جریان مواد و نیروهای فرایند در شکل‌دهی آلیاژهای آلومینیم آنیل شده ۶۰۶۱ بررسی شدند. نتایج آزمون‌های تجربی نشان می‌دهد با استفاده از نسبت کاهش ضخامت و میزان پیشروی در دور بهینه می‌توان از توسعه عیوب هندسی و ابعادی جلوگیری کرد. همچنین ارزیابی نحوه تغییرات نیروهای اندازه‌گیری شده نسبت به نیروهای محاسبه شده با استفاده از روابط معیار نشان می‌دهد که میزان انحراف نیروهای اندازه‌گیری شده نسبت به نیروهای محاسبه شده با استفاده از روابط معیار ناشی از جریان ناخواسته مواد است که عامل اصلی توسعه عیوب هندسی و ابعادی و تغییر ماهیت فرایند نیز می‌باشد.

دوره ۱۷، شماره ۴ - ( زمستان ۱۳۹۲ )
چکیده

تخمین دقیق سطح پوشش اراضی، نقش بسیار مهمی را در مدیریت بهینه محیط جغرافیایی ایفا می‏نماید. در این راستا، روش‏های مختلف طبقه‏ بندی تصاویر سنجش از دور به منظور استخراج پوشش اراضی توسعه یافته ‏اند. با توجه به ضعف روش‏های طبقه ‏بندی سخت در خصوص پیکسل‏های مخلوط، استفاده از روش‏های طبقه ‏بندی نرم به منظور برآورد سهم تعلق کلاس‏های مختلف پوشش اراضی در پیکسل‏های مخلوط مورد توجه قرار گرفته است. مدل اختلاط طیفی خطی یکی از روش‏های رایج در این حوزه محسوب می‏گردد. دقت این مدل به شدت به کیفیت پیکسل‏های خالص معرفی شده به آن وابسته بوده و از طرفی استخراج این پیکسل‏ها معمولا دشوار و چالش ‏برانگیز می‏باشد. در تحقیق حاضر، استفاده از پارامترهای فیزیکی (درخشندگی، رطوبت و سبزینگی) برای استخراج پیکسل‏های خالص پیشنهاد گردیده است. به منظور ارزیابی کیفیت پیکسل‏های خالص استخراج شده، از معیارهای ارزیابی مدل اختلاط طیفی غیرشرطی استفاده شده است. بدین منظور با پیاده‎سازی این مدل در منطقه مطالعاتی، RMSE کل تصویر ۶۸/۲ و تعداد پیکسل‏های با سهم تعلق منفی یا بزرگتر از یک، ۴۳/۴ درصد برآورد گردید. بدین ترتیب روش پیشنهادی دقت مطلوبی را در نتایج مدل اختلاط طیفی خطی و بدون اعمال هیچ شرطی در این مدل فراهم نموده است.

دوره ۱۷، شماره ۵ - ( ۹-۱۳۹۶ )
چکیده

این مقاله به مقایسه رفتار پی- پایه های سنگریزه ای کوبشی و پی- پایه های بتنی درجاریز به عنوان دو نوع پی نیمه عمیق با مقیاس کوچک در محل می پردازد. در این مطالعه، نسبت مساحت پایه به پی، مدول سختی مرکب پی- پایه و ظرفیت باربری پی- پایه سه پارامتر اصلی هدف می باشند. به همین منظور، ۱۸ آزمایش بارگذاری فشاری در ۳ گروه ۶ تایی متشکل از پی های منفرد دایره ای، پی- پایه های سنگریزه ای کوبشی و پی- پایه های بتنی درجاریز با قطر و طول ثابت پایه و قطر های متغیر پی منفرد در منطقه ساحلی بندر بوشهر، ساخته و آزمایش شدند. ناحیه آزمایشی شامل یک لایه لای مرطوب از نوع ML بود. نتایج نشان می دهند به ازای نسبت های مساحت پایه به پی کمتر از ۲۰ درصد، استفاده از پایه های بتنی درجاریز یا پایه های سنگریزه ای کوبشی هیچ تاثیری در افزایش مدول سختی و ظرفیت باربری پی– پایه ها ندارند.
نرگس مقدادی، هانیه نیرومند اسکویی، مجید سلطانی،
دوره ۱۸، شماره ۴ - ( ۵-۱۳۹۷ )
چکیده

امروزه سرطان یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در جهان محسوب می‌شود و تفاوت بیولوژیکی افراد با یکدیگر موجب می‌شود که استفاده از یک برنامه‌ی درمانیِ واحد برای همه‌ی بیماران نتیجه‌ی مطلوبی نداشته باشد. به‌منظور شخصی‌سازی درمان، لازم است رفتار تومور در هر بیمار مشخص گردد؛ برای این منظور می‌توان از اطلاعات کلینیکی بیماران استفاده نمود. از میان روش‌های مختلف بررسی رشد تومور‌های سرطانی، روش‌های مدل‌سازی به علت انعطاف پذیریِ بیشتر برای بررسی شرایط مختلف، مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته‌اند. مطالعات متعددی در زمینه بررسی تومورهای مغزی صورت گرفته است اما تنها مطالعات محدودی از تصاویر پزشکیِ خودِ بیمار برای شخصی‌سازی مدل رشد استفاده کرده‌اند. در مطالعه‌ی حاضر به بررسی رشد تومور مغزی با استفاده از مدل‌سازی ریاضی مبتنی بر تصاویر پزشکی ام آر پرداخته شده و اثر جرمی و ترم-های واکنش مختلف مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند؛ هم‌چنین برای اولین بار پارامتر کسر درون سلولی برای ایجاد ارتباط میان مدل و تصاویر مربوط به تومور مغزی، به‌کار رفته است. نتایج پیش‌بینی شده با استفاده از دو معیار خطای جذر میانگین مربعاتِ کسر درون سلولی و ضریب دایس مورد مقایسه قرار گرفته‌اند. طبق این نتایج درنظر گرفتن اثر جرمی در مدل ریاضی رشد تومور مغزی موجب بهبود پیش‌بینی می‌شود. هم‌چنین لازم است به منظور بهبود دقت پیش‌بینی، ترم واکنش مناسب با توجه به اطلاعات پزشکی بیمار در مدل‌سازی درنظر گرفته شود. از روش ارائه شده در این پژوهش می‌توان به‌عنوان مبنایی جهت شخصی‌سازی درمان در بیماران مبتلا به تومور مغزی استفاده نمود.
کهیار یزدان‌پناه اردکانی، هانیه نیرومنداسکوئی،
دوره ۲۰، شماره ۲ - ( بهمن ۱۳۹۸ )
چکیده

رشد روز افزون درمان بیماری‌های قلبی- عروقی باعث‌شده شمار زیادی از بیماران پس از نجات‌یافتن از این بیماری‌ها در نهایت دچار نارسایی قلبی شوند و نیاز به تجهیزاتی که به این بیماران برای مقابله با نارسایی قلبی کمک کند، احساس می‌شود. امروزه پمپ‌های کمک بطنی به عنوان یکی از اصلی‌ترین این تجهیزات شناخته شده‌ است. در مطالعه حاضر به طراحی پمپ کمک بطنی پرداخته شده‌است که پروانه آن به روش صنعتی (روش نقطه به نقطه) طراحی شده‌است. در این مطالعه با به‌ کارگیری روش نقطه به نقطه تعداد ۷ پروانه با زوایای ورودی مختلف (شامل ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۳۰، ۳۵، ۴۰ و ۴۵درجه) و زاویه خروجی ۲۵درجه، طراحی و به کمک دینامیک سیالات محاسباتی تحلیل شد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می‌دهد که تمامی پروانه‌های طراحی‌شده در این مطالعه احتیاجات فیزیولوژیکی بدن را در تولید اختلاف فشار (هد کل) و دبی، ارضا می‌کنند و با در نظر گرفتن خونکاوی به عنوان یکی از عوامل موثر در عملکرد پمپ قلبی، پروانه با زاویه ورودی ۱۰درجه برای تولید اختلاف فشار مناسب (معادل با۱۰۸ در دبی۵) و کمترین میزان خونکاوی، معادل با ۰/۰۰۴۵ در مقایسه با دیگر پروانه‌های طراحی شده انتخاب می‌شود.


صفحه ۱ از ۱