جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای کاظمی نیا
دوره ۱۷، شماره ۳ - ( ۶-۱۳۹۶ )
چکیده
ددیوارهای برشی سیستمی مقاوم در برابر نیروهای جانبی همچون باد و زلزله میباشند. با توجه به شکلپذیری و مقاومت جانبی مناسبی که دیوارهای برشی فولادی دارند، این نوع دیوارها در دهههای اخیر مورد توجه مهندسین و محققین قرار گرفتهاند. در صورتیکه تسلیم برشی قبل از کمانش ورق جان دیوار رخ دهد، قابلیت جذب انرژی دیوار بیشتر خواهد شد. تقویت ورق جان دیوار برشی فولادی موجب تسلیم برشی قبل از کمانش ورق میگردد. بمنظور تقویت ورق دیوار میتوان از سختکنندههای فولادی و یا لایهای از بتن استفاده کرد. دیوار برشی فولادی که از یک یا دو لایه بتنی جهت افزایش مقاومت خارج از صفحه آن استفاده شود، را دیوار برشی مرکب میگویند. با توجه به مطالعات اندکی که در زمینه این نوع دیوارها انجام گرفته است، در این مطالعه به بررسی اثر بازشو و فواصل برشگیرها در رفتار دیوار برشی مرکب پرداخته خواهد شد. ابتدا یک دیوار برشی مرکب برای ساختمان ۱۰ طبقه طراحی شده و پس از انتخاب طبقه فوقانی آن و ساخت چندین مدل اجزای محدود در نرمافزار Abaqus، به بررسی آنها پرداخته شده است. نتایج نشان میدهد که برخلاف دیوار برشی فولادی که بازشو در مرکز نسبت به کناره دیوار بیشتر مقاومت را کاهش میدهد، بازشو در گوشههای دیوار برشی مرکب نسبت به میانه آن باعث کاهش مقاومت میشود. همچنین با کاهش فاصله بین برشگیرها ظرفیت دیوار برشی مرکب افزایش مییابد.
سارنگ کاظمی نیا، رضا عبدی بهنق، میلاد کلب خانی،
دوره ۱۸، شماره ۷ - ( ۸-۱۳۹۷ )
چکیده
در این مقاله دنبال کنندۀ خورشیدی دومحوره جدیدی ارائه میگردد که با توان مصرفی کم، به افزایش ۶۰ درصدی در وات ساعت دریافتی سلول های خورشیدی در طول شبانه روز میانجامد. آشکارسازهای مکانیکی و الکترونیکی جدیدی برای حذف خطای زاویه ای انحراف نسبت به خورشید پیشنهاد شده اند که براساس آن، مجموعه دنبال کننده خورشیدی با توان مصرفی کم، ضریب اطمینان بالا و هزینه بسیار پائین قابل پیاده سازی است. جهت بهینهسازی فرآیند دریافت انرژی در تمام فصول سال، علاوه بر چرخش در راستای غربی-شرقی، امکان تغییر زاویه در راستای شمالی-جنوبی نیز پیشبینی و فراهم شده است. نتایج تست پس از ساخت نشان میدهد که با استفاده از آشکارسازهای مکانیکی و الکترونیکی پیشنهادی، توان متوسط مصرفی دو جک پیستونی با تحمل بار ۲ کیلوگرمی ناشی از پنل ۴۰ وات، به کمتر از ۱۰ میلی وات در طول ۱۳ ساعت روشنایی روز کاهش می یابد. دستگاه نیاز به منبع تغذیه بیرونی ندارد و توان مورد نیاز جهت چرخش پنل و عملکرد مدار کنترلی از باتری شارژ شده توسط خورشید تأمین می شود. با استفاده از طرح پیشنهادی، مجموع وات-ساعت دریافت شده از خورشید در طول روز تابستانی ۶۰ درصد نسبت به حالت پنل ثابت افزایش می یابد. همچنین، درصد جریان متوسط مصرفی مجموعه دنبال کننده به جریان دریافتی پنل، به حدود ۰,۱۳ درصد بهبود یافته است. در فرآیند طراحی قطعات مکانیکی، که با استفاده از نرم افزار CATIA انجام شده است، امکان تحمل وزن مجموعه ای از پنل های خورشیدی تا توان نامی ۱۲۰۰ وات وجود دارد.
دوره ۱۸، شماره ۱۱۶ - ( مهر ۱۴۰۰ )
چکیده
آلودگیهای محیطی و تقلباتی که در حین تولید عسل رخ میدهد، میتواند سلامت مصرفکننده را به مخاطره بی اندازد بنابراین در این مطالعه بر آن شدیم، عوامل مؤثر بر کیفیت و ایمنی عسل را از هم تفکیک کنیم تا با شناسایی و کنترل این عوامل، کیفیت و ایمنی عسل حفظ گردد. در مطالعه مروری نظاممند حاضر، اطلاعات لازم با مراجعه به پایگاههای اطلاعاتی Pub Med، Science Direct، Elsevier، Google Scholar، SID، MagIran، Civilica، سازمان جهانی بهداشت، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد بر اساس کلیدواژههای عسل، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، کیفیت، ایمنی، سلامت عمومی، فلزات سنگین و باقیماندههای دارویی طی ۱۰ سال اخیر جمعآوری گردید. عواملی که بر کیفیت عسل تاثیر گذارند شامل میزان کربوهیدراتها (نسبت فروکتوز به گلوکز)، پرولین، اسید گلوکونیک، اسیدسیتریک، رطوبت، خاکستر (بهخصوص پتاسیم)، ۵-هیدروکسی متیل فورفورال (۵-HMF)، فعالیت دیاستازی (آلفا و بتا آمیلاز)، رنگ، هدایتالکتریکی، pH، اسیدیته و عواملی که بر ایمنی (بیخطری) عسل تاثیر گذارند شامل فلزات سنگین و باقیماندههای دارویی میباشند. خصوصیات فیزیکوشیمیایی شامل میزان کربوهیدراتها، پرولین، اسید گلوکونیک، اسیدسیتریک، رطوبت، خاکستر، ۵-HMF، فعالیت دیاستازی، رنگ، هدایتالکتریکی، pH، اسیدیته فقط بر کیفیت عسل تاثیر گذارند و تهدیدی بر سلامت مصرفکننده نیستند. اما فلزات سنگین و باقیماندههای دارویی علاوه بر کیفیت عسل، ایمنی و سلامت مصرفکننده را نیز به مخاطره میاندازد؛ بنابراین فلزات سنگین و باقیماندههای دارویی نسبت به خصوصیات فیزیکوشیمیایی، کیفیت بهداشتی عسل و سلامت عمومی مصرفکننده را بیشتر به مخاطره میاندازند. درنتیجه شناسایی و کنترل فلزات سنگین و باقیماندههای دارویی در عسل نسبت به خصوصیات فیزیکوشیمیایی از اهمیت بیشتری برخوردار است.