جستجو در مقالات منتشر شده


۱۲ نتیجه برای کلاته


دوره ۲، شماره ۷ - ( پاییز ۱۴۰۰ )
چکیده

هدف این تحقیق بررسی وضعیت فرهنگی باشگاه‏های لیگ برتر فوتبال ایران است. این تحقیق از نوع تحقیقات گراندد تئوری است. تحقیق حاضر از نوع کاربردی است. از نظر مکانی، وسعت تحقیق شامل تمام باشگاه‏های لیگ برتر فوتبال حرفه‌ای در سراسر کشور بود. تمامی افرادی افراد مصاحبه‌شونده به‌صورت داوطلبانه و هدفمند انتخاب شدند. نمونه‏گیری با تکنیک گلوله‌برفی انجام شده و جمعاً با ۲۵ نفر نخبۀ فوتبال مصاحبۀ عمیق شد. روند تجزیه‌ و تحلیل داده‏ها براساس مدل اشتراوس ـ کوربین انجام شد. سپس، برای تحلیل کیفی مصاحبه‏ها از نرم‌افزار MAXQDA۱۲ استفاده شد. یافته‏ها نشان داد وضعیت فرهنگی کنونی باشگاه‏ها در مقوله‏های بسیار بد قرار دارد، باید بیشتر کار شود تا در آینده بهتر شود. همچنین، پیرامون راهکارهای بهبود وضعیت فرهنگی باشگاه‏ها پاسخ‌های ذیل احصا شدند که عبارت‌اند از: تقویت و اصلاح روند مدیریت، اطلاع‌رسانی و آموزش و تربیت صحیح، برنامه‏ریزی و قانون‌گذاری صحیح و اجرای دقیق آن، اعمال نظارت و کنترل، دوری از مادی‏گرایی و نتیجه‏گرایی، استفاده از فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی، افزایش بودجه و امکانات، استفاده از تجربیات داخلی و خارجی، حرفه‏ای‌گری و به‏روز کردن فوتبال، کمک به حل مشکلات کلی و زمینه‏ای جامعه و برقراری ارتباط بین صنوف مختلف است. بنابراین، می‏توان با اجرای این راهکارها برای باشگاه‏های فوتبال ایران سعی کرد سطح فرهنگی باشگاه‏های حداقل هم‌سطح با درجۀ فنی آن‏ها ارتقا یابد و فرهنگی شایسته و آبرومند از اسلام و ایران در عرصۀ منطقه و جهان به نمایش بگذارد.



دوره ۲، شماره ۸ - ( زمستان ۱۴۰۰ )
چکیده

یکی از طرح‏های معاونت تربیت‏ بدنی وزارت آموزش‏و‏پرورش، المپیادهای ورزشی مدارس است که برای دستیابی به مزایا و اهداف موردنظر بیشتری در این طرح، نیاز به توسعه و تأمین منابع مالی دولتی و نیز بخش‏های دیگر دارد. لذا هدف از این پژوهش ارائۀ الگویی در جهت توسعۀ منابع مالی المپیادهای ورزشی مدارس است. پژوهش حاضر از نوع کاربردی و از نظر اهداف، تحقیقی اکتشافی است. از نظر حضور داده‏ها، از نوع تحقیقات نظری و از نظر جست‌وجوی داده‏ها، از نوع تحقیقات کیفی است. در این پژوهش از رویکرد نظریۀ داده‏بنیاد و از روش اشتراوس و کوربین در جهت ارائۀ الگوی پژوهش استفاده شد. جامعۀ آماری و نمونه‏ها از بین مدیران، معاونان، دبیران تربیت‏ بدنی، کارشناسان تربیت‏ بدنی ادارات آموزش‏و‏پرورش و مسئولان اجرایی المپیادها بودند. انتخاب نمونه‏ها به‏صورت هدفمند و در ادامه به‏روش گلوله‏برفی تا رسیدن به اشباع نظری پیش رفت. ابزار گردآوری داده‏ها، در روش میدانی: مصاحبه‏های نیمه‏ساختارمند و در روش کتابخانه‏ای: فیش‏برداری، تدوین ادبیات و چارچوب نظری بود. برای تجزیه‏و‏تحلیل داده‏ها از کدگذاری باز، کدگذاری محوری و کدگذاری انتخابی برای رسیدن به مفاهیم، مقوله‏ها، عوامل و قضایای نهایی بهره گرفته شد. در این پژوهش، از بین ۲۱ مقوله و ۲۱۸ مفهومی که از مصاحبه‌ها استخراج شد ۵ مقوله و ۳۹ مفهوم در قالب شرایط علّی، ۷ مقوله و ۳۰ مفهوم در قالب شرایط زمینه و بستر، ۶ مقوله و ۳۳ مفهوم در قالب شرایط مداخله‌گر، ۶ مقوله و ۳۳ مفهوم در قالب راهبردها و ۶ مقوله و ۳۶ مفهوم در قالب پیامدها قرار گرفتند که از نتایج و پیامدهای موردانتظار الگو: افزایش توجه معنوی و مالی مسئولان، افزایش منابع مالی طرح، مشارکت بیشتر بخش خصوصی، نظام مدیریتی و برنامه‏ریزی تقویت‌شده، ارتقای یافتگی کمّی و کیفی فضا و تجهیزات ورزشی و تحقق هر‏چه بیشتر اهداف طرح المپیاد ورزشی را می‌‏توان نام برد.

دوره ۳، شماره ۹ - ( بهار ۱۴۰۱ )
چکیده

هدف اصلی این پژوهش، طراحی مدل سوت‏زنی در تعالی سازمان‏های ورزشی بود. این پژوهش از نظر هدف، توسعه‏ای و از نظر راهبرد اکتشافی است که به‌صورت کیفی اجرا شد. جامعۀ آماری پژوهش استادان هیئت علمی دانشگاه‏ها و خبرگان شاغل در سازمان‏های ورزشی بودند که به روش نمونه‏گیری هدفمند و گلوله‌برفی انتخاب شدند. برای گردآوری اطلاعات از مصاحبۀ نیمه‏ساختاریافته استفاده‏ شد و تجزیه‏و‏تحلیل اطلاعات به روش گلیزری انجام گرفت. مجموعه‏هایی از مفاهیم اولیه طی فرایند کدگذاری جمع‏آوری و از بطن آن‌ها مقوله‏هایی استخراج شد. سپس در مرحلۀ کدگذاری محوری و پیوند میان این مقوله‏ها، عناوین مقدمات یا بسترها، محرک‏ها، فرایندها، پدیدۀ محوری و پیامدها تعیین شد. نتایج نشان داد که جلوگیری از اتلاف منابع، افزایش رضایت شغلی، وفاداری، تعهد، اعتماد، انگیزش، خلاقیت و بهره‏وری سازمانی، افزایش مشارکت کارکنان، تصمیم مشارکتی، کاهش رفتارهای نامناسب، کاهش اعتصاب‏ها، افزایش امنیت و سلامت در سازمان، ریشه‌کن کردن فساد، اصلاح ساختار سازمان و تحقق اهداف سازمانی به‏عنوان پیامدها ایفای نقش می‏کنند. براساس مدل پژوهش توصیه می‏شود که نقش مقوله‏های مختلف سوت‏زنی در سلامت سازمان‏های ورزشی جهت پیشگیری از تخلفات، موردنظر قرار گیرد. همچنین توجه ویژه به بسترها و عوامل ارتقای سوت‏زنی در سازمان‏های ورزشی می‏تواند سلامت سازمانی در ورزش کشور را ارتقا دهد. 

دوره ۳، شماره ۱۰ - ( تابستان ۱۴۰۱ )
چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی عوامل تاثیر گذار بر رسیدن تولید در کلاس جهانی  در جهت توسعه اقتصادی صنعت ورزش با میانجی گری برنامه ریزی تولید از دیدگاه کارکنان اداره کل ورزش و جوانان  استان تهران بود. جامعه آماری شامل کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان استان تهران که تعداد کل آنها ۲۱۰نفر بود، که بر اساس جدول مورگان تعداد ۱۳۲ نفر و با روش نمونه گیری تصادفی ساده برای نمونه تحقیق انتخاب شدند که ازاین تعداد ۱۲۰ پرسشنامه به صورت صحیح عودت داده شدند. جهت تجزیه و تحلیل داده‌ها از نرم افزارهای ۲۴ Spss  و ۲۴  AMOS استفاده شد. تولید در کلاس جهانی به عوامل موثر بر برنامه‌ریزی تولید، ۵۸% از مقدار واریانس عوامل موثر بر برنامه‌ریزی تولید و مسیرهای تولید در کلاس جهانی و عوامل موثر بر برنامه‌ریزی تولید به توسعه اقتصاد صنعت ورزش، ۹۶% از مقدار واریانس توسعه اقتصاد صنعت ورزش را تبیین می‌کند.

دوره ۳، شماره ۱۱ - ( پاییز ۱۴۰۱ )
چکیده

هدف این پژوهش، تدوین راهبردهای توسعه بازاریابی ورزش بانوان ایران بود. این پژوهش، پژوهشی کیفی بود که با روش داده بنیاد و تکنیک استراوس­وکوربین انجام پذیرفت. برای گردآوری داده­ها از مصاحبه نیمه ساختاریافته استفاده شد. روش نمونه‌گیری هدفمند و با تکنیک گلوله برفی و تا رسیدن به اشباع نظری بود (۲۱ مصاحبه). جامعه آماری اساتید دانشگاه، مربیان ، مدیران ارشد، مدیر بازاریابی ورزشی و افراد فعال در حوزه­های مدیریت ورزشی و اقتصادی ورزش به­ویژه ورزش بانوان بودند. برای تجزیه و تحلیل داده­ها از سه مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی لستفاده شد. در نهایت راهبردها با ۸۸ کد باز در ۱۳ مقوله شناسایی شدند. روایی ابزار پژوهش، توسط مصاحبه‌شوندگان و اساتید خبره، تایید گردید و برای سنجش پایایی از روش توافق درون موضوعی استفاده شد که مقدار پایایی ۸۹ درصد حاصل شد. تبلیغات به­روز و اثربخش، محصولات و خدمات مناسب، استانداردسازی و افزایش اماکن ورزشی، قیمت­گذاری مناسب، نیروی انسانی متخصص، حمایت مالی و تخصیص بودجه کافی، اقدامات برنامه­ریزی، برندسازی، ایجاد و اصلاح قوانین، ایجاد تسهیلات، افزایش گردشگری و رویداد، حمایت از حامیان مالی، اقدامات فرهنگی و آموزشی از راهبردهای توسعه بازاریابی ورزش بانوان ایران بودند. توسعه بازاریابی ورزش بانوان ایران به عنوان یک فعالیت جذاب و درآمدزا باعث رونق چرخه اقتصادی خواهد شد، می­تواند نقش موثری چه در سطح داخلی و چه در سطح بین المللی داشته باشد و باعث رشد اقتصادی کشور خواهد گردید که این مهم نیازمند به کارگیری راهبردهای مناسب توسعه بازاریابی ورزش بانوان می­باشد.
 
حبیب احمدی، حسین حسین پور کلاته،
دوره ۱۵، شماره ۱۰ - ( ۱۰-۱۳۹۴ )
چکیده

این مقاله به مسئله گرفتن ایمن جسم توسط یک ربات با استفاده از روش کنترل گام به‌عقب می‌پردازد. با توجه به مانورهای ربات در طی حرکت امکان لغزش و افتادن جسم وجود دارد؛ لذا به‌منظور کنترل لغزش و ردیابی مسیرهای مطلوب در نظر گرفته‌شده از کنترل گام به عقب تطبیقی استفاده شده است. ابتدا معادلات دینامیکی ربات مورد مطالعه شامل بازوی مکانیکی با ۳ مفصل دورانی، ۱ مفصل کشویی و پنجه فک موازی به همراه دینامیک محرک‌های الکتریکی برای گرفتن یک جسم استخراج می‌شود. سپس، روش گام به‌عقب که یک تکنیک سیستماتیک بر پایه لیاپانوف است جهت طراحی این سیستم غیرخطی بکار گرفته می‌شود. به واسطه وجود عدم قطعیت‌های مختلف در این سیستم از جمله جرم و اینرسی ربات و جرم جسم نیاز است که کنترل‌کننده طراحی شده قابلیت مقابله با این عدم قطعیت‌ها را داشته باشد. از اینرو، با استفاده از روش گام به-عقب تطبیقی، یک کنترل‌کننده پایدار برای تخمین نامعینی‌های پارامتری برای سیستم مورد مطالعه طراحی می‌شود. آنالیز پایداری بر اساس نظریه لیاپانوف اثبات می‌شود. شبیه‌سازی جهت بررسی عملکرد کنترل‌کننده پیشنهادی انجام می‌شود. نتایج نشان‌دهنده کارایی روش پیشنهادی است.
فرهود کلاته، علی کوشه،
دوره ۱۷، شماره ۱ - ( ۱-۱۳۹۶ )
چکیده

در تحقیق حاضر توربین آبی تورگو توسط روش عددی مرزهای غوطه‌ور شبیه‌سازی شده و اندرکنش جریان آب با اجزای توربین به صورت دو بعدی بررسی شده است. کد عددی تهیه شده به منظور مدلسازی اندرکنش آب و اجزای توربین با نتایج مقالات و تحقیقات معتبر موجود در این زمینه صحت‌سنجی شده است. به دلیل پیچیدگی مدلسازی کل توربین، مدلسازی مذکور شامل قسمتی از توربین می‌باشد که نتایج آن به کل توربین تعمیم داده شده است. به منظور افزایش بازده توربین تورگو، پارامترهای مختلف اجزای آن همانند تقعر پره، هد آبی توربین، دبی جت آب و تعداد پره‌ها تحت شرایط تعریفی مسئله بررسی شده است. مقادیر بهینه هر یک از پارامترهای موجود با توجه به بیشترین بازده توربین انتخاب شده و در نهایت طرحی بهینه از ساختار و ویژگی‌های اجزای توربین تورگو با در نظر گرفتن تمامی نتایج بهینه از مدلسازی‌ها ارائه گردیده است. نتایج تحقیق نشانگر این واقعیت می‌باشند که روش مرز غوطه‌ور با وجود روابط ساده، می‌تواند به عنوان یکی از روش‌های عددی قابل اعتماد در شبیه‌سازی اندرکنش بین اجزای توربین و جریان آب استفاده گردد.

دوره ۱۷، شماره ۵ - ( ۹-۱۳۹۶ )
چکیده

تشکیلات‌خاکی ساختاری ناهمگن وناهمسان دارند و از اینرو پارامتر‌های محیط‌خاکی را نمی‌توان با عدد مشخصی بیان نمود لذا نتایج حاصل از تحلیل با یک مقدار مشخص از پارامتر‌ها، نمی‌تواند نشان‌دهنده طیف جواب‌های ممکن برای محیط خاکی باشد. استفاده از تئوری فازی می‌تواند راه‌حل مناسبی برای غلبه بر این محدودیت باشد و می‌توان عدم قطعیت‌های موجود در پارامتر‌های محیط خاکی را بوسیله اعداد فازی به حساب آورد. در بررسی حاضر یک ستون خاک الاستیک کاملا اشباع بوسیله معادلات همبسته دینامیکی با پارامترهایی از نوع فازی حل می‌شوند و با سطح احتمال‌های مختلف، در مورد نتایج ممکن برای تغییر‌مکان اسکلت خاک و اضافه فشار منفذی سیال بحث می‌شود. بدین منظور ابتدا معادلات همبسته u-p بوسیله کد توسعه یافته در محیط فرترن حل شده و سپس مورد صحت سنجی قرار می‌گیرد. برای صحت سنجی کد توسعه داده شده تکیه گاه اعداد فازی ورودی طوری اتخاذ شده است که محتمل ترین مقدار پارامترهای ورودی(m) یرابر با مقادیر مورد استفاده توسط مطالعات معتبر قبلی باشد. نتایج بدست آمده نشان داد که در درجه عضویت یک (سطح احتمال صد درصد)، نتایج منطبق بر مطالعات قبلی است و در پنج درجه عضویت بعدی (سطح احتمال ۹۰ - ۵۰ درصد) برای اعماق مختلف، بازه‌ای از جوابها حاصل شد که با افزایش عمق و در نتیجه افزایش مسافت زهکشی، طول بازه‌ی حاصل برای جواب‌ها کوچکتر می‌شد. همچنین در حالت‌های با تراکم بالا که دارای مقادیر مدول الاستیسیته بیشتری بودند، نرخ تغییر جوابها خیلی کمتر بود به طوری که حتی در لایه متراکم این مقدار تقریبا به صفر می‌رسید.

دوره ۱۸، شماره ۱ - ( ۳-۱۳۹۷ )
چکیده

به علت اهمیت سدها، بررسی پایداری آنها در برابر بارهای ناشی از انفجار عامل مهمی در ایمنی کلی سازه است. در این تحقیق، اثرات موج ناشی از انفجار مواد منفجره (TNT) بر روی سد کارون ۴ مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفته است. به این منظور تحلیل دینامیکی سیستم سد مخزن و تکیه گاه به روش المان محدود و با استفاده از نرم افزار ABAQUS انجام شده است. برای معادل سازی بارگذاری انفجار از تئوری CONWEP استفاده شده است. پس از تحلیل عملکرد سازه تحت این بارگذاری و پاسخ سد با درنظر گرفتن شرایط مختلف تراز آب مخزن مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از آن است که تحلیل عددی سازه سد تحت اثر بار انفجار حساسیت زیادی به ابعاد المان های بکار رفته دارد و نیز حجم آب موجود در مخزن و تراز های مختلف ارتفاعی تأثیر کمی بر میزان بار انفجاری لازم برای گسیختگی سد قوسی دارد.

دوره ۱۸، شماره ۳ - ( ۶-۱۳۹۷ )
چکیده

در مقاله حاضر مدل عددی جهت بررسی و تعیین توزیع فشار هیدرودینامیکی در مخزن سد در اثر تحریک ناشی از زمین لرزه ارائه شده است .با توجه به تعدد پارامترهای موثر در نحوه تغییرات توزیع فشار هیدرودینامیک در این تحقیق سعی شد ه با استفاده از روش حجم محدود به شیوه حل صریح ,امکان بررسی عدم تقارن شکل مخزن در توزیع فشارهیدرودینامیک لحاظ گردد . بدین منظور از المان های چهارضلعی با الگوی سلول مرکزی استفاده شد و با توجه به تغییرات ناچیز فشار هیدرودینامیک در امتداد عرض مخزن با استفاده رابطه لایب نیتز با متوسط گیری در این امتداد , معادله دیفرانسیل دو بعدی حاکم در صفحه مرکزی مخزن با ارضاء شرایط مرزی حل گردید .امکان جذب امواج فشاری توسط رسوبات کف مخزن و دیواره های جانبی و تاثیرآن بر توزیع فشارهیدرودینامیک در شرایط مرزی مورد استفاده منظور شده و همچنین شرط مرزی نسبتا" دقیق برای مرز جذبی انتهای مخزن اعمال گردید.

دوره ۱۹، شماره ۱۲۶ - ( مرداد ۱۴۰۱ )
چکیده

بمنظور ارزیابی اثر روش‏های خشک کردن بر میزان برخی ترکیبات موثره موجود در عصاره میوه گیاه خیار آب‏پران در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی با ۱۵ تیمار و ۳ تکرار اجرا شد. تیمارها شامل روش‏های خشک کردن (۱. خشک کردن در سایه اتاق با دمای حدود ۳±۲۵ درجه سانتیگراد و تهویه مناسب، ۲. خشک کردن در آفتاب، ۳. خشک کردن با آون در دمای ۳۵ درجه سانتیگراد، ۴. خشک کردن با آون در دمای ۴۵ درجه سانتیگراد، ۵. خشک کردن با آون در دمای ۵۵ درجه سانتیگراد، ۶. خشک کردن با آون خلأ در دمای ۳۵ درجه سانتی‏گراد، ۷. خشک کردن با آون خلأ در دمای ۴۵ درجه سانتی‏گراد، ۸. خشک کردن با آون خلأ در دمای ۵۵ درجه سانتی‏گراد، ۹. مادون قرمز ۲/۰ وات، ۱۰. مادون قرمز ۳/۰ وات، ۱۱. مادون قرمز ۴/۰ وات، ۱۲. خشک کردن با مایکروویو با توان ۲۰۰ وات، ۱۳. خشک کردن با مایکروویو با توان ۵۰۰ وات، ۱۴. خشک کردن با مایکروویو با توان ۸۰۰ وات) بود که با میوه تازه گیاه (شاهد) مورد مقایسه قرار گرفت. صفات مورد مطالعه میزان فنل و فلاونوئید کل، درصد فعالیت آنتی‏اکسیدانی، میزان تانن محلول، آمینو اسید و پروتئین کل، آلکالوئید کل و کوکوربیتاسین بودند. بر اساس نتایج روش‏های مختلف خشک کردن بر میزان تانن محلول و کوکوربیتاسین در سطح احتمال پنج درصد و بر سایر صفات در سطح احتمال یک درصد تاثیر معنی‏دار داشت. بیشترین میزان فنول و فلاونوئید کل پس از گیاه تازه در روش خشک­کردن آون خلا در دمای ۴۵ درجه سانتی‏گراد و بیشترین میزان فعالیت آنتی‏اکسیدانی و تانن محلول پس از گیاه تازه در دمای ۵۵ درجه سانتی‏گراد آون خلا مشاهده گردید. بیشترین میزان آمینو اسیدها مربوط به گیاه تازه و سپس تیمار مایکروویو ۲۰۰ وات و بیشترین میزان پروتئین کل، آلکالوئید و کوکوربیتاسین در گیاه تازه و پس از آن تیمار سایه بود.

دوره ۱۹، شماره ۱۲۷ - ( شهریور ۱۴۰۱ )
چکیده

فرآیند پس از برداشت گیاهان دارویی مانند خشک کردن، اهمیت زیادی در چرخه تولید این گیاهان دارد. جهت ارزیابی اثر روش‏های مختلف خشک کردن بر روی برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه دارویی چوچاق، این مطالعه در اردیبهشت ۱۳۹۹ در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام شد. گیاه چوچاق از باغات شهرستان نور در مرحله رویشی جمع­آوری گردید. تیمارهای این مطالعه شامل خشک کردن در سایه اتاق با دمای حدود ۲۵±۳ درجه سانتیگراد و تهویه مناسب، آفتاب، آون در دمای ۴۵ درجه سانتیگراد، آون در دمای ۵۵ درجه سانتیگراد، آون در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد، آون خلأ در دمای ۴۵ درجه سانتی­گراد، آون خلأ در دمای ۵۵ درجه سانتی­گراد، آون خلأ در دمای ۶۵ درجه سانتی­گراد، مایکروویو با توان ۲۰۰ وات، مایکروویو با توان ۵۰۰ وات و مایکروویو با توان ۸۰۰ وات و همچنین گیاه تازه (تر) بودند. صفات میزان رطوبت بر مبنای وزن تر و خشک، زمان و سرعت خشک شدن، میزان اسید آسکوربیک، میزان پروتئین، میزان کربوهیدرات کل، میزان فنول و فلاونوئید کل و فعالیت آنتی‏اکسیدانی مورد سنجش قرار رفت. نتایج نشان داد که روش‏های مختلف خشک کردن بر صفات فیتوشیمیایی تاثیر معنی­داری داشته­اند. کمترین زمان و بیشترین سرعت جهت خشک شدن نمونه‏های گیاهی مربوط به مایکروویو ۸۰۰ وات بود. بیشترین مقدار اسید آسکوربیک (۷۲/۳۸۵ میکروگرم بر میلی‏گرم)، پروتئین (۷۲/۱۹ درصد)، فنول کل (۱۹/۴۷ میلی‏گرم گالیک اسید بر گرم ماده خشک)، فلاونوئید کل (۹۶/۵۰ میلی‏گرم کوئرستین بر گرم ماده خشک) و نیز فعالیت آنتی‏اکسیدانی (۰۲/۷۶ درصد) در گیاه تازه و پس از آن در تیمار خشک کردن با آون در دمای ۵۵ درجه سانتی‏گراد مشاهده شد. بطور کلی این مطالعه نشان داد که بیشترین ترکیبات فیتوشیمیایی در گیاه تازه چوچاق یافت می­شود و در صورت ضرورت نگهداری، خشک کردن گیاه در آون با دمای ۵۵ درجه سانتی‏گراد توصیه می­شود.

صفحه ۱ از ۱