جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای کوهدرق


دوره ۱۰، شماره ۳ - ( ۹-۱۳۸۹ )
چکیده

چکیده- بسیاری از شکست های سازه ای بهسبب گسیختگی مواد تشکیل دهنده رخ می دهند . آغاز این گسیختگی ها با ترک همراه بوده که با گسترش خود به عنوان تهدید جدی برای رفتار سازه محسوب می شود، بر این اساس روش های تشخیص و نمایان سازی ترک ، موضوع تحقیقات گسترده ای است که تا کنون انجام شده و ادامه دارد . در این میان ، روش های مبتنی بر تبدیل موجک ، از جمله روشهای جدید و کارا در مباحث سیگنال است، و اهمیت بسیار بالایی دارد. بنابراین هدف از این تحقیق، یافتن روش هایی است که توانایی شناسایی مشخصات ترک را علا وه بر تئوری ، در عمل نیز داشته باشند. تحت ANSYS بدین منظور، در این مقاله، در حالت نخست سازه با استفاده از نرم افزار المان محدود در جعبه ابزار موجک ، تحت MATLAB آنالیز مودال قرار داده شده و سپس با استفاده از نرم افزار آنالیز موجک قرار داده میشود و نتایج بهصورت نموداهای دو بعدی ضریب-موقعیت مشاهده میشود
محمد علی لطف اللهی یقین، مهدی کوهدرق، میر محمد اتفاق، علیرضا مجتهدی،
دوره ۱۶، شماره ۴ - ( ۴-۱۳۹۵ )
چکیده

بسیاری از شکست های سازه ای بسبب گسیختگی مواد تشکیل دهنده رخ می‌دهند. آغاز این گسیختگی ها با ترک توام بوده که با گسترش خود به عنوان تهدید جدی برای رفتار سازه محسوب می‌شوند، در این راستا متدهای پایش سلامت سازه ها، موضوع تحقیقات پردامنه ای است که تا کنون انجام شده و کماکان ادامه دارد. در این مقاله که بصورت آزمایشگاهی صورت گرفته است، یک سیستم جدید مکانیکی پرتابل هوشمند جهت شناسایی خرابی در سازه های تیری شکل با استفاده از الگوریتم فازی-ژنتیک معرفی گردیده است. در ابتدا تاریخچه شتاب-زمان از سه نقطه تیر دو سر مفصل ساده با استفاده از سنسورهای شتاب سنج برداشت می‌گردد و سپس این سیگنال با استفاده از روش جدید تجزیه سیگنال به عناصر جزئی تر، به اجراء خود تقسیم می گردد که هرکدام از این جزها در بر دارنده محدوده خاصی از فرکانس می‌باشند و با استفاده از تبدیل فوریه زمان کوتاه، فرکانسهای غالب سازه از روی همین جزها استخراج می‌گردد. در ادامه روشی بر مبنای الگوریتمی فازی-ژنتیک برای یافتن خرابی در تیر دو سر مفصل ساده معرفی می‌گردد. این الگوریتم برای پیدا کردن مکان و شدت خرابی در طول تیر طراحی شده که قادر به یافتن مکان و شدت خرابی از روی الگوی تغییرات فرکانسی تیر بین حالت سالم و معیوب تیر می‌باشد.
مهدی کوهدرق، محمد علی لطف اللهی یقین، میر محمد اتفاق، علی رضا مجتهدی،
دوره ۱۹، شماره ۷ - ( تیر ۱۳۹۸ )
چکیده

بسیاری از شکست‌های سازه‌ای به‌سبب گسیختگی مواد تشکیل‌دهنده رخ می‌دهند. آغاز این گسیختگی‌ها توام با ترک است که با گسترش خود به‌عنوان تهدید جدی برای رفتار سازه محسوب می‌شوند. در این راستا روش‌های پایش سلامت سازه‌ها، موضوع تحقیقات پردامنه‌ای است که تاکنون انجام شده است و کماکان ادامه دارد. در این مقاله که به‌صورت آزمایشگاهی صورت گرفته، یک سیستم جدید مکانیکی پرتابل هوشمند برای شناسایی خرابی در سازه‌های تیری شکل با استفاده از شاخص نرخ انرژی بر پایه موجک بسته‌ای معرفی شده است. در ابتدا تاریخچه شتاب- زمان از نقاط تیر دو سر مفصل ساده با استفاده از سنسورهای شتاب‌سنج برداشت می‌شود و سپس این سیگنال‌ها به مولفه‌های موجک بسته‌ای تجزیه می‌شوند و شاخص نرخ انرژی برای هر کدام محاسبه می‌شود که آن را با Wavelet Packet Energy Rate Index (WPERI) نشان می‌دهند. نتایج نشان می‌دهند که این مقادیر، شاخص‌های حساس و دقیقی برای شناسایی ترک هستند.
 



صفحه ۱ از ۱