۸ نتیجه برای گل پرور
دوره ۶، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۹۵ )
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی الگوی ساختاری رابطه رهبری مخرب با تمایل به خشونت و رفتارهای انحرافی در کارکنان اجرا شد. روش پژوهش همبستگی و جامعه آماری پژوهش را کارکنان یک شرکت صنعتی در تهران تشکیل دادند که از بین آنها ۲۹۲ نفر به شیوه تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزارهای پژوهش شامل پرسشنامه رهبری مخرب گلپرور (۱۳۹۳)، پرسشنامه تمایل به خشونت محقق ساخته و پرسشنامه رفتارهای انحرافی رابینسون و بنت (۲۰۰۰) بودند. دادهها با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و الگوسازی معادله ساختاری (SEM) تحلیل شدند. نتایج نشان داد که بین دو مؤلفه رهبری مخرب (خودمحوری و زورگویی و سوءاستفاده و تهدید) با تمایل به خشونت و رفتارهای انحرافی معطوف به افراد و سازمان رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. نتایج حاصل از الگوسازی معادله ساختاری(SEM) نشان داد که خودمحوری و زورگویی و سوءاستفاده و تهدید از طریق تمایل به خشونت دارای رابطه غیرمستقیم با رفتارهای انحرافی هستند و تمایل به خشونت همراه با خودمحوری و زورگویی نیز به صورت مستقیم با رفتارهای انحرافی دارای رابطه هستند. به معنای دیگر نتایج این پژوهش نشان داد که تمایل به خشونت متغیر واسطهای در رابطه رهبری مخرب با رفتارهای انحرافی است.
دوره ۱۵، شماره ۴ - ( ۱۲-۱۳۹۰ )
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین حمایت سازمانی ادراک شده با مشارکت در تصمیمگیری، خدمت به عموم، چشمانداز شغلی، اعتماد به سرپرست، رضایت از پرداخت، فرصت ترفیع،انگیزش درونی، کیفیت سرپرستی، میل به ماندن، ترک خدمت، جایگزینهای شغلی، رفتارهای فرانقشی، اعتماد سازمانی، دلبستگی شغلی، دلبستگی به کار، رضایت از سرپرست و رضایت از همکاران و استخراج الگوی روابط مستقیم و غیرمستقیم بین حمایت سازمانی ادراک شده با متغیرهای مذکور به مرحله اجرا درآمد.
به منظور دستیابی به اهداف پژوهش ۲۹۵ نفر از کارکنان یکی از سازمانهای دولتی در تهران برای پاسخگویی به ابزارهای پژوهش بهصورت تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزارهای مورد استفاده در پژوهش شامل پرسشنامه حمایت سازمانی ادراک شده آیزنبرگر و همکاران (۱۹۸۶) به همراه پرسشنامههای مربوط به متغیرهای مذکور (در بخش روش به تفصیل معرفی شدهاند) بودند. دادههای پژوهش با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل مسیر مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان از آن بود که بین حمایت سازمانی ادراک شده با ترک خدمت و جایگزینهای شغلی رابطه منفی و معنادار (بهترتیب ۵۹۶/۰- برای ترک خدمت و ۳۷۴/۰- برای جایگزینهای شغلی و سطح معناداری ۰۰۱/۰P<) و با دیگر متغیرهای پژوهش رابطه مثبت و معنادار (در بالاترین حد با مشارکت در تصمیمگیری و برابر با ۷۰۹/۰ و در پایینترین حد با انگیزش درونی ۱۴۹/۰ و ۰۰۰۱/۰P< و ۰۵/۰P<) وجود دارد. نتایج تحلیل مسیر نیز نشان داد که از بین کلیه متغیرهای استفاده شده در پژوهش فقط مشارکت در تصمیمگیری، رضایت از پرداخت، فرصت ترفیع، انگیزش درونی، کیفیت سرپرستی و اعتماد سازمانی با حمایت سازمانی ادراک شده دارای رابطه مستقیم معنادار (۰۰۰۱/۰P< و ۰۵/۰P<) میباشند. در مجموع براساس تحلیل مسیر نیز الگوی مسیرهای مستقیم و غیرمستقیم برای حمایت سازمانی ادراک شده ترسیم شده است.
حسین گل پرور، سعید ایرانی،
دوره ۱۵، شماره ۷ - ( ۷-۱۳۹۴ )
چکیده
در این مقاله پدیده فلاتر برای یک بال ذوزنقهای بهمراه مخزن متصل به آن به روشهای عددی و تجربی در جریان مادون صوت تراکم ناپذیر مورد مطالعه قرار گرفته است. سازه بال با استفاده براساس تئوری ورق فون کارمن مدلسازی شده است. سپس از روش گردابههای سه بعدی برای مدلسازی آیرودینامیک بال و تئوری آیرودینامیک اجسام باریک برای مدلسازی اثر آیرودینامیک مخزن استفاده شده است. در نهایت معادلات آیروالاستیک حاکم بر مسئله با در نظر گرفتن حرکت نوسانی بال حل شده است. جهت انجام آزمایشات تجربی از تونل باد مادون صوت تراکمناپذیر استفاده شده است. مقایسه نتایج آزمایش تجربی با تحلیل تئوری تطابق مناسبی بخصوص در محاسبه رفتار آیروالاستیک بال را نشان میدهد. در ادامه اثر تغییر پارامترهایی از قبیل ضخامت ورق، ضریب منظری بال، محل قرارگیری مخزن، وزن مخزن، آیرودینامیک مخزن، فاصله عمودی مخزن از بال و مرکز جرم مخزن بر روی سرعت فلاتر و مرز ناپایداری بال بصورت تجربی و تحلیلی بررسی شده است. نتایج نشان میدهدکه افزایش ضریب منظری و کاهش ضخامت بال باعث کاهش سرعت فلاتر میشود. همچنین تغییر محل قرارگیری مخزن بر روی سرعت فلاتر بال/مخزن تأثیر میگذارد. آیرودینامیک مخزن اثر چندانی بر روی اندازه سرعت فلاتر بال/مخزن ندارد و افزایش جرم مخزن باعث افزایش مقدار سرعت بیبعد فلاتر میشود. تغییر محل مرکز جرم مخزن بر روی سرعت فلاتر تاثیرگذار است.
سید بهزاد گل پرور، میلاد محمدزاده کوثری، حمید نیازمند،
دوره ۱۶، شماره ۸ - ( ۸-۱۳۹۵ )
چکیده
میزان بالای اتلاف حرارت در موتورهای دیزلی که با آب خنک میشوند، محققان را بر آن داشته تا با بکارگیری این حرارت های اتلافی به عنوان انرژی ورودی سیستم سرمایشی خودروهای سنگین راندمان موتورها را افزایش دهند. سیستمهای تبرید جذب سطحی با توجه به مزایایی که دارند گزینه مناسبی برای این مقصود هستند. حرارت های اتلافی موتور به دو بخش عمده اتلاف حرارت در گازهای اگزوز و حرارت هدر رفته آب خنک کن موتور در رادیاتور تقسیم میشود و بکارگیری هر کدام از این دو به عنوان انرژی ورودی سیستم تبرید جذب سطحی تجهیزات و جفت جاذب و جذب شونده خاص خود را میطلبد. در این مقاله با استفاده از یک مدلسازی جامع هر دو سیستم تبرید جذب سطحی آب رادیاتوری با جفت کاری سیلیکاژل-آب و اگزوزی با جفت کاری زئولیت-آب شبیه سازی شده است. دو سیستم در یک مبدل بستر جاذب یکسان و در شرایط محیطی مشابه مورد مقایسه قرار گرفته و بر مبنای آن سیستمی که عملکرد مناسب تری دارد تعیین میگردد. شبیه سازی ها نشان داد که سیستم تبرید جذب سطحی با انرژی ورودی گازهای اگزوز توانایی بالاتری در تولید سرمایش دارد. همچنین عملکرد هر دو سیستم در شرایط محیطی متغیر نیز مورد بررسی قرار گرفت که بررسی ها نشان داد با افزایش دمای محیط عملکرد هر دو سیستم تبرید جذب سطحی به صورت تقریبا خطی افت پیدا میکند که این افت در سیستم تبرید آب رادیاتوری شدیدتر از سیستم اگزوزی است.
سید بهزاد گل پرور، میلاد محمدزاده کوثری، حمید نیازمند،
دوره ۱۶، شماره ۱۲ - ( ۱۲-۱۳۹۵ )
چکیده
میزان حرارت اتلافی قابل توجه گازهای اگزوز موتورهای احتراق داخلی و قابلیت سیستم های تبرید جذب سطحی در کار با حرارت های اتلافی باعث شده است که سیستم های تبرید جذب سطحی برای سرمایش و تهویه خودروها جالب توجه باشد. پایین بودن توان تبرید مخصوص این سیستم ها باعث شده تا برای تامین سرمایشی معین، به نسبت سایر سیستم های تبرید این سیستمها حجیم تر باشند که در نتیجه استفاده عملی از این سیستم ها را در خودروها دچار چالش کرده است. بهینه سازی هندسی بستر جاذب یکی از روش های بهبود عملکرد این سیستم ها است که این امر تنها از طریق روش های عددی و شبیه سازی میسر است. به همین منظور سیستم تبرید جذب سطحی شامل بستر لوله با فین های طولی که با حرارت اتلافی گازهای اگزوز کار میکند، به صورت سه بعدی و با در نظر گرفتن جزئیات فرآیندهای انتقال جرم و حرارت به روش حجم محدود مدلسازی شده است. همچنین برای مطالعه تاثیر قطر ذرات جاذب بر عملکرد سیستم، هر دو مقاومت انتقال جرم درون و برون ذره ای در معادلات در نظر گرفته شده است. نتایج نشان داد که در بین آرایش های هندسی مورد بررسی، بستر با ۲۰ عدد فین، با ارتفاع فین ۱۰ میلیمتر هندسه بهینه است که در این حالت بیشترین توان تبرید مخصوص حاصل میگردد. همچنین با بررسی تاثیر قطر ذرات جاذب بر عملکرد سیستم، قطر ۰,۳-۰.۴ میلیمتر مناسب ترین قطر برای بستر مورد بررسی که حاوی ذرات زئولیت۱۳x است، می باشد.
میلاد محمدزاده کوثری، سید بهزاد گل پرور، حمید نیازمند،
دوره ۱۶، شماره ۱۲ - ( ۱۲-۱۳۹۵ )
چکیده
در این پژوهش با استفاده از مدل پارامترهای توزیعشده، برای نخستین بار بستر جاذب یک چیلر جذب سطحی با مبدل صفحه-تختِ دارای فینهای مستطیلی و ذوزنقهای با جفتکاری سیلیکاژل SWS-۱L-آب به صورت سهبعدی و به روش حجم محدود شبیهسازی شده است. به منظور شناخت بهتر رفتار دینامیکی بستر، در ابتدا تاثیر برخی از پارامترهای مهم بر عملکرد سیستم از جمله تغییرات میانگین فشار، دما و جذب لحظهای بستر بر حسب زمان چرخه بررسی شده است. در ادامه یک مطالعهی مقایسهای جامع با مشخصهی جرمی برابر، بین دو آرایش هندسی متفاوت از بسترهای جاذب با فینهای مستطیلی و ذوزنقهای انجام گرفته است. بدین منظور توزیع دما، جذب لحظهای و فشار درون بستر به همراه الگوهای جریان بخار مبرد در زمان اتمام فرآیندهای گرمایشی چرخه بعلاوهی تاثیر ارتفاع و فاصلهی بین فینهای مستطیلی و ذوزنقهای بر عملکرد سیستم ارزیابی شده است. در این بررسی در طول بستر ثابت ۲۰mm، محدودهی تغییرات ارتفاع فین ۸-۲۰mm و فاصلهی بین فینها ۳-۱۲mm در نظر گرفته شده است. نتایج نشان داد، عملکرد بسترهای مستطیلی و ذوزنقهای به استثنای شرایطی که متوسط فاصلهی بین فینها ۳mm و ارتفاع فینها ۱۴ و ۲۰mm است، مشابه یکدیگر میباشند و در مشخصات هندسی اشارهشده، توان سرمایش مخصوص (SCP) بسترهای مستطیلی تقریبا ۵% و ۱۷% (به ترتیب برای ارتفاع فین ۱۴ و ۲۰mm) بهتر از بسترهای ذوزنقهای است. بیشترین و کمترین SCP چیلر جذب سطحی با مبدل صفحه-تخت، به ترتیب۸۸۲ و ۱۶۳ W/kg برای کوچکترین و بزرگترین حجم بستر و شرایط در نظر گرفتهشده در این پژوهش به دست آمد.
میلاد محمدزاده کوثری، سید بهزاد گل پرور، حمید نیازمند،
دوره ۱۷، شماره ۳ - ( ۳-۱۳۹۶ )
چکیده
در این پژوهش، به کمک مدل انتقال گرما و جرم، بستر جاذب یک چیلر جذب سطحی با مبدل صفحه-تختِ فیندار به صورت سهبعدی و به روش حجم محدود شبیهسازی شده است. به منظور بررسی تاثیر مقاومت انتقال جرم برونذرهای بر پارامترهای عملکردی سیستم، دو آرایش هندسی متفاوت از بسترهای جاذب شامل فینهای مستطیلی و ذوزنقهای با مشخصههای جرمی و طولی یکسان در نظر گرفته شدهاند و تاثیر طول بستر بر عملکرد سیستم به ازای ارتفاع و گامهای فین مختلف ارزیابی شده است. بعلاوه، تاثیر طول بستر به ازای قطر ذرات جاذب و همچنین دماهای منبع گرم مختلف نیز بررسی شده است. نتایج نشان داد، در عین حال که افزایش طول بستر (یا به عبارت دیگر افزایش مقاومت برونذرهای) به ترتیب منجر به افزایش و کاهش پارامترهای زمان چرخه و توان سرمایش مخصوص سیستم میشود ولی بر پارامتر ضریب عملکرد تقریبا بیتاثیر است. همچنین، در صورت وجود اختلاف بین توان سرمایش مخصوص بسترهای مستطیلی و ذوزنقهای شکل، افزایش طول بستر موجب کاهش این اختلاف میشود. بعلاوه مشخص شد که با افزایش طول بستر مقدار قطر بهینه ذرات بزرگتر میشود. در نهایت، نشان داده شد که در بسترهای با طول نسبتا کوتاه در مقایسه با بسترهای نسبتا بلند، تاثیر افزایش دمای منبع گرم در بهبود توان سرمایش مخصوص سیستم قابل توجهتر است.
مجید پور قاسم، احمد ناجی قزوینی، حسین گل پرور،
دوره ۱۷، شماره ۱۱ - ( ۱۱-۱۳۹۶ )
چکیده
استفاده از اتصالات هیبریدی (فلز-کامپوزیت) در صنایع هوایی به دلیل وزن کم و استحکام بالا روند رو به رشدی دارد. بررسی رفتار دینامیکی این اتصال، به علت محدودیت در افزایش پیش بار پیچ در زیرسازه کامپوزیتی به دلیل تخریب آن، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. عوامل تاثیر گذار بر رفتار غیرخطی اتصال شامل کم بودن پیش بار پیچ و بالا بدون دامنه نیروی تحریک اعمالی به سازه می باشند. مدل لایه میانی به منظور توصیف بهتر رفتار اتصال در سازه ها در سالهای اخیر مورد استفاده قرار گرفته شده است. در این تحقیق با استفاده از تئوری لایه میانی دو بعدی، تاثیرات رفتار اتصال بر سازه کلی در دو بخش افزایش میرایی و کاهش سفتی که منجر به ایجاد پدیده غیرخطی می شود بررسی شده است. ویژگی سفتی اتصال را به وسیله سفتی نرمال و میرایی اتصال را با استفاده از میرایی سازه ی در راستای برشی، مدلسازی شده است. نمودارهای پاسخ فرکانسی غیرخطی در دو پیش بار و برای دو نیروی تحریک مختلف استخراج شده است و به وسیله تقریب چندجمله ای مرتبه بالا بر حسب دامنه پاسخ مدل اجزا محدود غیر خطی برای سفتی و میرایی اتصال پیشنهاد شده است. تاثیر افزایش دامنه نیروی تحریک و کاهش پیش بار پیچ بر افزایش غیر خطی با این مدل اجزا محدود استخراج شده است. نتایج نشان می دهد که مدل اجزا محدود غیرخطی ارائه شده، با نتایج بدست آمده از تست ارتعاشی غیر خطی با دقت بالایی مطابقت دارد.