جستجو در مقالات منتشر شده


۵ نتیجه برای بهبود عملکرد


دوره ۱۲، شماره ۴ - ( ۱۰-۱۳۸۷ )
چکیده

ارزیابی عملکرد در تسهیل اثربخشی سازمانی، یک وظیفه مهم و حیاتی مدیریت منابع‌انسانی تلقی می‌شود .در سالهای اخیر، به نقش ارزیابی عملکرد توجه زیادی معطوف شده است، زیرا طرفداران آن معتقدند یک نظام اثربخش ارزیابی عملکرد می‌تواند انبوهی از مزیتها را برای سازمانها و کارکنان آنها ارزانی دارد . البته توجه به بحث ارزیابی عملکرد در سالهای اخیر در ایران بویژه در بخش دولتی قابل ملاحظه بوده و طی چند سال اخیر، دولت با پیاده‌سازی نظام ارزیابی عملکرد کارکنان خود سعی در بهبود وضع موجود نظام ارزیابی در بین مدیران، سرپرستان، کارشناسان و کارکنان داشته است. در این مقاله، میزان اثربخشی نظام ارزیابی عملکرد فعلی و قبلی کارکنان دولت بررسی شده و در این رابطه فرضیه‌ها (۷ فرضیه‌) و سؤالهایی مرتبط با هدف و منظور یک نظام ارزیابی صحیح در سازمان، مطرح و در قالب پرسشنامه در اختیار نمونه آماری (کارشناسان ادارات مرکزی وزارت امور اقتصادی و دارایی ) قرار گرفته است، سپس نظرات آنها به صورت مقایسه‌ای در رابطه با دو نظام ارزیابی عملکرد فعلی و قبلی کارکنان دولت بررسی، تجزیه و تحلیل شده است. یافته‌ها و نتایج تحقیق نشان می‌دهد نظام ارزیابی عملکرد فعلی کارکنان دولت در مقایسه با نظام قبلی آن از حیث تحقق اهداف مترتب بر آن موفقتر عمل کرده و حرکت روبه جلویی در این مسیر حس می‌شود. در پایان پیشنهاداتی برای بهبود و توسعه برنامه‌های ‌ارزیابی عملکرد کارکنان دولت و رفع مشکلات و نواقص موجود و همچنین ارتقای اثربخشی آن ارائه شده است .
سعیدرضا صباغ یزدی، سعید قره‌جانلو،
دوره ۱۴، شماره ۳ - ( ۳-۱۳۹۳ )
چکیده

عملکرد برجهای خنک‌کن خشک به شدت تحت تأثیر نامطلوب وزش باد قرار می‌گیرد. در سالهای اخیر موضوعات فراوانی در خصوص بکارگیری تجهیزات جدید، استفاده از مصالح نوین، تغییر درهندسه برج و... برای بهینه‌سازی عملکرد برجهای خنک‌کن هلر مطرح شده است. در این تحقیق، برای کاهش اثر انسداد دهانه خروجی دودکش برج و افزایش بازدهی آن در هنگام وزش باد، تجهیزاتی در بالای برج پیشنهاد شده است. بدین منظور دو نمونه حلقه الاستیک با ارتفاع ۵ و ۱۰ درصد ارتفاع برج خنک‌کن در نظر گرفته شده است. در این مدلسازی، برای بررسی تجهیزات پیشنهاد شده از نرم‌افزار تجاری ANSYS استفاده شده است. ابتدا برای بررسی درستی عملکرد مدل عددی ، تغییرات فشار حاصل از حل عددی برج خنک‌کن با مقادیر پیشنهادی آیین‌نامه VGB آلمان مقایسه شده‌ است. پدیده شناوری حرارتی به حرکت روبه‌بالای جریان هوا کمک می‌کند. با فرض اینکه، این پدیده به نتایج کار حاضر کمک می‌کند، از مدلسازی آن صرفنظر شده است. نتایج مدلسازی نشان می‌دهد که در صورت نصب تجهیزات پیشنهاد شده در بالای برج، می‌توان دبی جریان هوای خروجی از دهانه بالایی برج را به میزان ۹ تا ۶/۱۲ درصد نسبت به حالت معمول بهبود بخشید و در نتیجه باعث افزایش کارایی برج ‌شد.
مهدی زمانی، محمد جواد مغربی،
دوره ۱۵، شماره ۱۱ - ( ۱۱-۱۳۹۴ )
چکیده

در این پژوهش، عملکرد یک توربین بادی محور عمودی پره‏ مستقیم نوع داریوس با استفاده از پره‌های J شکل مورد بررسی قرار می‏ گیرد. پره‌های J شکل به دلیل بهره‌گیری هم‌زمان از نیروهای برآ و پسا در سرعت‌های باد پایین عملکرد بهتری ارائه می‌دهند، از این رو پیش‌بینی می‌شود که استفاده از این پره‌ها گشتاور راه‌اندازی توربین را تا حد قابل قبولی تقویت و توان خروجی را بهبود بخشد. هدف اصلی در این پژوهش، یافتن مقطع J شکل بهینه برای دستیابی به بهترین منحنی عملکرد توربین است. به همین منظور شبیه‏ سازی عددی روی یک توربین بادی محور عمودی با ظرفیت ۳ کیلووات با پره‌های مختلف J شکل انجام شده است. این پره‌ها از مقاطع J شکل با حذف ناقص سمت فشار ایرفویل غیرمتقارن Du ۰۶-W-۲۰۰ ایجاد می‌شوند. جهت شبیه‏ سازی، از نرم‏افزار منبع‏ باز اوپن‌فوم بهره گرفته شده است. مشاهده شد که حالت بهینه برای مقاطع J شکل، با حذف سمت فشار از محل بیشینه ضخامت ایرفویل مرجع ایجاد می‌شود و بیشترین توان خروجی با استفاده از این مقطع بدست می‌آید. نتایج نشان می‌دهند که استفاده از مقطع J شکل مشکل راه‌اندازی خودکار توربین را با تقویت گشتاور راه‌اندازی، به میزان قابل ملاحظه‌ای بهبود می‌بخشد. همچنین ارتعاشات و تنش‌های وارده بر مجوعه یاتاقان‌ها و محور دوران روتور با استفاده از مقطع J-شکل کاهش می‌یابد و جریان حول توربین پایدارتر می‌شود.

دوره ۱۷، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۹۶ )
چکیده

در قاب خمشی بتن‌آرمه، نیروی برشی قابل توجهی در اتصالات آن تحت بار جانبی ایجاد می‌شود که با تغییرشکل‌های زیادی همراه است. لذا از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر رفتار قاب خمشی تحت بار جانبی، عملکرد صحیح اتصالات می‌باشد. در این تحقیق، ۶ الگوی تقویت اتصال تیر-ستون بتن مسلح تقویت‌شده با استفاده از ورق‌های الیاف کربنی (CFRP) پیشنهاد شده و عملکرد لرزه‌ای اتصال بررسی شده است. برای رسیدن به این هدف، ابتدا مدل‌سازی اتصال تیر-ستون تقویت‌شده با استفاده از نرم‌افزار اجزائ محدود آباکوس انجام شده است. در این مدل، مدل‌سازی بتن با استفاده از مدل الاستوپلاستیک آسیب‌دیده و ورق‌های CFRP به‌صورت الاستیک و ارتوتروپیک مدل شده‌اند. سپس با استفاده از نتایج تحلیل، انتخاب بهترین الگوی تقویت اتصال تیر-ستون با ورق‌های CFRP بر پایه‌ی بهبود عملکرد لرزه‌ای اتصالات از لحاظ میزان باربری، جذب انرژی، سختی اولیه و تغییر مکانیزم شکست اتصال تعیین شده است. نتایج نشان می‌دهد که چیدمان مناسب ورقهای CFRP، می‌تواند باعث افزایش میزان باربری، بار ترک‌خوردگی، سختی اولیه، استهلاک انرژی و جذب انرژی اتصال شود. همچنین الگو‌های تقویتی پیشنهادی باعث انتقال شکست از بر ستون به تیر در اتصال می‌‌شود.
حمیدرضا ارمگان، روح اله رفعی،
دوره ۱۷، شماره ۷ - ( ۷-۱۳۹۶ )
چکیده

در این مطالعه، عملکرد میکروکانال چاه گرمایی با دیواره‌های فوق آب‌گریز برای نسبت‌های مختلف همگرایی دیواره‌های کانال مقایسه شده است. بدین منظور، معادلات سه‌بعدی ناویر-استوکس و معادله‌ی انرژی با شرایط مرزی لغزش سرعت و پرش دما با روش حجم محدود حل می‌شوند. سپس برای یک توان پمپاژ ثابت، به بررسی تغییرات مقاومت حرارتی چاه گرمایی با تغییر تعداد کانال و ضرایب همگرایی عرضی و ارتفاع کانال، پرداخته می‌شود. نتایج نشان می‌دهد که در صورت استفاده از دیواره‌های فوق آب‌گریز، نسبت بهینه همگرایی عرضی کانال، بزرگ‌تر از حالتی است که از دیواره‌های آب‌دوست استفاده شود. در صورت لغزش مایع بر روی دیواره، تأثیر تعداد میکروکانالها بر عملکرد چاه گرمایی افزایش می‌یابد. این موضوع کاهش اثر همگرایی عرضی کانال را به دنبال خواهد داشت. همچنین مشخص شده است که در صورت استفاده از دیواره‌های فوق آب‌گریز، تعداد بهینه‌ی کانال‌ها افزایش می‌یابد، تا با کاهش کوچک‌ترین بعد کانال، به افزایش اثر لغزش سطحی کمک کند. درنهایت، نشان داده شده است که برای توان پمپاژ ۰,۰۵ وات، استفاده از چاه گرمایی با میکروکانال‌های‌ همگرا و فوق آب‌گریز، در مقایسه با میکروکانال‌های مرسوم، کاهش ۲۸ درصدی مقاومت حرارتی کلی را به همراه خواهد داشت. درواقع افزایش دبی جریان به‌واسطه‌ی استفاده از کانال‌های همگرا با دیواره‌های فوق آب‌گریز بر اثر نامطلوب پرش دمایی بر انتقال حرارت غلبه کرده و بهبود قابل‌توجه عملکرد چاه گرمایی را به دنبال خواهد داشت.

صفحه ۱ از ۱