جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای سیگنال به نویز
دوره ۵، شماره ۰ - ( ۱۲- )
چکیده
- روشهای مختلفی برای حذف جمینگ وجود دارد که با توجه به شرایط عملکرد و نوع جمر، یکی از آنها انتخاب می شود. یکی از انواع جمرها، جمرهای FM۲ باند باریک هستند که برای حذف این نوع جمرها از روش زیرفضا استفاده می کنیم. در روش زیرفضا مقدار IF۳ سیگنال تخمین زده می شود و بردار زیرفضای متعامد بر جمر ایجاد می شود. اگر تعداد آنتنهای آرایهای افزایش یابد، عملکرد سیستم بهبود می یابد. در محاسبه زیرفضای آرایه دو آنتنی، اصلاحاتی انجام و این روش برای آرایه سه آنتنی تعمیم داده شد. روش زیرفضا توسط نرم افزار متلب۴ شبیهسازی و SINR۵ خروجی گیرنده در هر حالت محاسبه شده است. اگر تخمین IF دچار خطا شود، SINR سیستم کاهش می یابد؛ در این حالت استفاده از آنتن های آرایه ای عملکرد سیستم را نسبت به تک آنتن بهبود میبخشد
علیرضا نیکروان، فرهاد کلاهان،
دوره ۱۵، شماره ۹ - ( ۹-۱۳۹۴ )
چکیده
استفاده از آلیاژ TI-۶AL-۴V، بدلیل ویژگیهایی از قبیل نسبت استحکام به وزن بالا و مقاومت به خزش عالی در صنایع گوناگون رو به افزایش است. با این حال قابلیت ماشینکاری ضعیف آلیاژهای تیتانیم موجب شده برای شکلدهی آنها از روشهای ماشینکاری مخصوص استفاده شود. در این تحقیق فرآیند برش سیمی با تخلیه الکتریکی آلیاژ Ti-۶Al-۴V مورد بررسی قرار گرفته است. در این راستا، نوع و میزان تاثیر ۸ پارامتر تنظیمی بر دو مشخصه نرخ برش و زبری سطح ارزیابی شده و مقادیر بهینه آنها تعیین گردیده است. یکی از وجوه تمایز این پژوهش، در نظر گرفتن ارتفاع برش به عنوان یکی از مولفههای تاثیرگذار بر خروجیهای فرآیند است. بنابراین، برای سه ارتفاع برش مختلف (هر یک دو تکرار)، طرح آزمایش L۱۸ تاگوچی برای گردآوری دادههای تجربی بکار گرفته شد. سپس با استفاه از ۱۰۸ مجموعه داده آزمایشگاهی به منظور تعیین سطوح بهینه پارامترها و میزان تاثیر آنها بر دو مشخصه خروجی، تحلیلهای آماری شامل سیگنال به نویز و آنالیز واریانس انجام گردید. اعتبار مقادیر بهینه پارامترها مربوط به بیشترین نرخ برش و کمترین زبری سطح با انجام تستهای عملی تایید گردید. نتایج مبین آنست که ارتفاع برش در میزان تاثیر پارامترها و سطوح بهینه آنها موثر است. نهایتا، بهینه سازی دو هدفه به منظور تعیین مقادیر بهینه پارامترها بر اساس اهمیت نسبی خروجیهای فرآیند در قالب جدول تکنولوژی برای سه ارتفاع برش ۳۰، ۶۰ و ۹۰ میلیمتر ارائه گردید. سهم خطای ناشی عوامل کنترل نشده در تحلیلها کمتر از ۱۰% است که این نشان دهنده دقت مناسب رویکرد پیشنهادی است.
فردین شعبانی، محمدرضا شیخ الاسلامی، مهدی مدبری فر، حامد فرجی،
دوره ۲۳، شماره ۱۰ - ( ۷-۱۴۰۲ )
چکیده
زمانیکه نیاز به انتقال قدرت میان شفتهای غیرموازی باشد از چرخدندههای مخروطی استفاده میشود. چرخدندههای مخروطی کاربرد زیادی در سیستمهای انتقال قدرت نظیر دیفرانسیل خودرو و گیربکس بالگردها دارند لذا شناخت و بهبود عملکرد این نوع چرخدنده اهمیت ویژهای دارد. محاسبه دقیق زمان ماشینکاری چرخدنده مخروطی مورد نظر بهمنظور کاهش وقت و هزینهها امری مهم و ضروری میباشد. در این مقاله، دادهها با استفاده از روش طراحی آزمایش تاگوچی در سه سطح جمعآوری شدهاند. مقدار زمان ماشینکاری برای هر آزمایش محاسبه شد، سپس با کمک تجزیهوتحلیل به روش سیگنال به نویز به بررسی تاثیر پارامترهای ورودی بر طراحی چرخدنده مخروطی دندانه مستقیم بر روی کاهش زمان ماشینکاری پرداخته شده است. پارامترهای مورد بررسی نسبت تبدیل، تنش تماسی مجاز و تنش خمشی مجاز میباشد. مطابق نتایج بهدست آمده پارامتر نسبت تبدیل موثرترین پارامتر بر روی کاهش زمان ماشینکاری شناخته شد. مقدار بهینه نسبت تبدیل در سطح ۱ با مقدار ۵/۱ گزارش شد.