جستجو در مقالات منتشر شده
۲ نتیجه برای عملکرد سیستم
دوره ۱۲، شماره ۴ - ( ۱۲- )
چکیده
در این مقاله کنترل کننده مبتنی بر مدل پیشبین برای کنترل وضعیت و ردیابی اهداف هوایی مانند ماهوارهها توسط آنتنهای زمینی ارائه گردیده است. مدل مورد بررسی یک آنتن دو درجه آزادی AZ-EL میباشد. موتورهای مغناطیس دائم به عنوان محرک های سیستم درنظر گرفته شدهاست.
ساختار کنترل کننده پیشنهادی متشکل از دو کنترل کننده سری به ترتیب پیشبین و خطی سازی فیدبک است و هدف دستیابی به ردیابی پایدار و هموارتر و در عین حال مصرف انرژی کمتر نسبت به روشهای کنترلی موجود میباشد. به منظور حذف اثر اغتشاشات موجود و افزایش کارآیی سیستم، در کنترل پیشبین پیشنهادی از انتگرال خطای موقعیت نیز بهره گرفته شده است.
اغتشاشات واقعی بوجود آمده ناشی از باد و بار، مدل سازی شده و برای یک نمونه صنعتی واقعی محاسبه گردیده است. مسیر مرجع زوایای AZ-EL و زمان نمونه برداری، بر اساس داده های سنسورهای موجود در یک فرآیند ردیابی حقیقی درنطر گرفته شده اند.
در انتها عملکرد بدستآمده سیستم با استفاده از کنترل کننده پیشنهادی با یک کنترل کننده تناسبی- انترالگیر مقایسه شده است و نتایج شبیه سازی بهبود حاصل گشته در عملکرد سیستم را نمایش میدهند.
سیده زینب سجادی، جاماسب پیرکندی، مهدی جهرمی،
دوره ۱۶، شماره ۱۲ - ( ۱۲-۱۳۹۵ )
چکیده
در تحقیق حاضر سه پیکربندی مختلف برای سیستم ترکیبی پیلسوختی اکسید جامد و میکروتوربینگاز طراحی و مورد بررسی قرار گرفته است. اولین پیکربندی ارائه شده شامل یک پیل سوختی بوده و به عنوان حالت پایه فرض شده است. دو پیکربندی دیگر با دو پیلسوختی که به صورتهای سری و موازی در بالادست توربین قرار گرفتهاند؛ لحاظ شده است. هدف از انجام این تحقیق، تحلیل ترمودینامیکی سیستمهای طراحی شده و دستیابی به فاکتور مصرف سوخت بهینه برای پیلهای سوختی بکار رفته در سیستمهای ترکیبی میباشد. در این راستا، پارامترهای مربوط به فرآیندهای الکتروشیمیایی درون پیل به صورت توابعی از حالات شیمیایی و ترمودینامیکی آنها در نظر گرفته شده و کد مدلسازی آنها با کد مدلسازی سیکل میکروتوربینگازی ترکیب شده است. نتایج نشان میدهد که فاکتور مصرف سوخت بهینه تاثیر مستقیمی بر عملکرد سیستم ترکیبی پیلسوختی اکسید جامد و میکروتوربینگاز دارد. بررسیها نشان میدهد که این ضریب برای سیستم ترکیبی حالت پایه ۰,۸۵، در سیستم ترکیبی با دو پیلسوختی سری به ترتیب برای پیل اول ۰.۷ و برای پیل دوم ۰.۸ و در سیستم ترکیبی با دو پیلسوختی موازی ۰.۸۵ (برای هر دو پیلسوختی) حاصل میگردد. نتایج نشان میدهد که در بین سه حالت تحلیل شده، سیستم ترکیبی با دو پیلسوختی سری بیشترین بازده (بیش از ۴۸ درصد) را به خود اختصاص داده و به عنوان پیکربندی کارآمدتر برگزیده میگردد.