جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای چند خروجی

علی اصغر ُصدیقی، مجید بازارگان،
دوره ۱۳، شماره ۲ - ( ۲-۱۳۹۲ )
چکیده

در این مقاله دودکش ها و یا برج های خنک کننده با آرایش دهانه خروجی متفاوت مورد مطالعه قرار گرفته است. اثر آرایش دهانه خروجی نسبت به جهت باد بر مسیر حرکت دود و نحوه پخش آن مورد توجه ویژه واقع شده است. برای مدل سازی آشفتگی در جریان دود خروجی از دودکش، از مدل غیر خطی استفاده شده است. هنگام استفاده از دودکش با چندخروجی، مسیر حرکت آلاینده ها و نیز نحوه پخش آن ها وابسته به جهتی است که باد بر دودکش بوزد. بسته به جهت باد، مسیر حرکت آلاینده در مقایسه با حالت دودکش با تک خروجی می تواند به بالاتر و یا پایین تر نسبت به سطح زمین منتقل شود. علت این تغییرات به نحوه تاثیرگذاری میدان های کم فشار پایین دست جریان و پر فشار بالادست جریان بر گردابه های CVRP است. نحوه پخش آلاینده نیز بسته به جهت باد و شکل هندسی خروجی دودکش می تواند دستخوش تغییرات گردد که در این مقاله بررسی می گردد.

دوره ۱۴، شماره ۱ - ( ۳- )
چکیده

دیگ‌های بخار یکی از تجهیزات مهم نیروگاه‌های حرارتی در بسیاری از کشورها می‌باشند و به‌طور گسترده در کاربردهای صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. واحد توربین و دیگ بخار به‌طور معمول یک سیستم کنترل صنعتی چندمتغیره در نیروگاه است. ساختار دیگ بخار به گونه ای است که سطح درام و فشار بویلر همواره باید در یک محدوده مشخص قرار داشته باشد. به منظور داشتن عملکرد کارآمد و ایمن، محدودیت‌های خروجی یکی از چالش‌های مهم در سیستم دیگ بخار هستند. در این مقاله، مسئله کنترل پیش‌بین مبتنی بر مدل فضای حالت برای یک سیستم بویلر درام غیرخطی مقید مورد بررسی قرار گرفته است. درکنترل فرایندهای چند‌متغیره با محدودیت‌های ورودی و خروجی، کنترل پیش‌بین مبتنی بر مدل عملکرد مناسب‌تری را در مقایسه با روش‌های دیگر ارائه می‌دهد. از اینرو این روش در کنترل پارامترهای نیروگاه به عنوان یک فرآیند چند‌متغیره، پیچیده و مهم بسیار کارآمد است. نتایج شبیه‌سازی کارایی و عملکرد مطلوب کنترل‌کننده طراحی شده و سازگاری آن با پیاده‌سازی عملی در سیستم بویلر را نشان می‌دهد. 
گلسا قناتی، شهرام آزادی،
دوره ۱۸، شماره ۷ - ( ۸-۱۳۹۷ )
چکیده

صدای داخل کابین خودرو یکی از مسائل مهم مرتبط با راحتی سرنشینان خودرو می‌باشد. میدان صوت اکوستیکی در کابین خودرو علاوه بر ویژگی‌های اکوستیکی و سازه‌ای کابین، به برهم‌کنش ناشی از کوپلینک سازه و فضای اکوستیکی نیز وابسته است. در این مقاله تحلیل مودال و هارمونیک کوپل اکوستیک سازه‌ایی با دو روش کوپلینگ مستقیم با استفاده از نرم‌افزار المان محدود و کوپلینگ مودال با استفاده از مدهای غیر کوپل سازه و محفظه اکوستیکی، برای یک مدل ساده خودرو انجام شده و دقت روش مودال مورد بررسی قرار گرفته‌است. همچنین یک کنترلر فعال و بهینه چند‌ ورودی-چندخروجی به روش تنظیم‌کننده مرتبه دوم خطی، برای کاهش سطح صدا در محل گوش سرنشینان خودرو طراحی شده است. نتایج تحلیل مودال کوپل و غیر کوپل نشان می‌دهد که با بررسی فرکانس‌های کوپل و ضرایب کوپلینگ هندسی می‌توان میزان مشارکت مدهای سازه‌ایی و اکوستیکی بر پاسخ کوپل را برآورد نمود. با توجه به اینکه مدهای کوپل عامل ایجاد پدیده بومینگ در کابین خودرو و در نتیجه افزایش سطح فشار صوت می‌باشند، با شناسایی میزان مشارکت می‌توان پدیده بومینگ را بهتر بررسی و کنترل نمود. همچنین مشاهده شد که تشکیل فضای حالت سیستم بر اساس شکل‌مدهای غیرکوپل دقت خوبی داشته و می‌تواند جایگزین روش مستقیم شود. نتایج پاسخ زمانی و فرکانسی سطح فشار صوت در محل گوش سرنشینان نشان می‌دهد که کنترلر طراحی شده در کاهش سطح صدا در بازه فرکانسی مطلوب موفق بوده و ناحیه سکوت داخل خودرو، شامل ناحیه اطراف گوش تمام سرنشینان می‌شود.

صفحه ۱ از ۱