دوره 14، شماره 2 - ( 2-1393 )                   جلد 14 شماره 2 صفحات 69-63 | برگشت به فهرست نسخه ها

Biglari H, Azvar M. On the effects of core parameters on elasto-dynamic response of Timoshenko composite sandwich beam under moving mass. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (2) :63-69
بیگلری حسن، آزور میلاد. بررسی تاثیر پارامترهای هسته در پاسخ الاستو-دینامیکی تیر ساندویچی مرکب تیموشنکو تحت بارگذاری جرم متحرک. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (2) :63-69

1- هیأت علمی استادیار دانشگاه تبریز
2- دانشجو
در این مقاله، پاسخ دینامیکی تیر ساندویچی مرکب نسبتا ضخیم تحت بارگذاری جرم متحرک با در نظرگیری اثرات اینرسی دوارنی و تغییر شکل برشی جانبی با شرایط تکیه¬گاهی ساده صورت می¬پذیرد. معادلات حاکم بر مساله با استفاده از اصل هامیلتون استخراج شده است. سپس معادلات دیفرانسیلی جزئی حاصل، با استفاده از روش آنالیز مودال به معادلات دیفرانسیل معمولی با ضرایب متغیر با زمان تبدیل ¬می-شوند. حل معادلات دیفرانسیل معمولی به صورت تحلیلی-عددی با استفاده از روش رانگ-کوتای مرتبه چهار صورت گرفته است. نتایج حاصله با نتایج موجود در ادبیات موضوع صحه¬گذاری گردیده است. هدفِ مقاله، بررسی تاثیر پارامترهای مختلف از جمله ضریب لاغری، نحوه‌ی چینش الیاف در رویه¬ها، ضخامت و سفتی جانبی هسته، سرعت بارگذاری و اثر اینرسی جرم متحرک روی پارامترهای مهم پاسخ دینامیکی تیر از قبیل ضریب تقویت بار و سرعت بحرانی می¬باشد. بررسیها نشان می¬دهد که ضخامت و سفتی جانبی هسته تاثیر بسزایی در سرعت بحرانی دارد. همچنین تاثیر اینرسی جرم متحرک در سرعتهای زیر و فراتر از سرعت بحرانی اول، بر روی پاسخ تیر متفاوت است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: ارتعاشات|روشهای تحلیلی|مواد مرکب
دریافت: 1392/4/19 | پذیرش: 1392/6/27 | انتشار: 1393/1/23