دوره 14، شماره 10 - ( 10-1393 )                   جلد 14 شماره 10 صفحات 186-177 | برگشت به فهرست نسخه ها

Moosavi F, Roshanian J, Emami R. Hardware-in-the-loop simulation for Attitude Control of a Suborbital Module using Cold Gas Thrusters. Modares Mechanical Engineering 2015; 14 (10) :177-186
موسوی فضل اله، روشنی یان جعفر، امامی رضا. تست سخت افزار درحلقه سامانه کنترل وضعیت ماژول زیر مداری با تراسترهای گاز سرد. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (10) :177-186

1- دانشگاه خواجه نصیر طوسی
2- عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر
3- عضو هیات علمی دانشگاه تورنتو
در این پژوهش طراحی و تست سخت افزار در حلقه سامانه کنترل وضعیت ماژول زیر مداری با استفاده از مجموعه تراسترهای گاز سرد انجام گرفته است.پس از طراحی کنترلر مبتنی بر بازخورد کواترنین با استفاده از مدولاتورهای عرض پالس-فرکانس پالس، فرمان کنترل لازم برای تراسترهای از نوع خاموش-روشن و غیر پیوسته فراهم گردیده است. پس از این به طراحی معماری و ساخت میز تست های سخت افزار در حلقه برای تراسترهای گاز سرد نیتروژن برای انجام تستهای زمان حقیقی پرداخته شده است. سپس شبیه سازی های عددیِ حلقه بسته انجام گرفته است.با استفاده از تست های سخت افزار در حلقه نتایج شبیه سازی عددی مورد تایید و صحه گذاری قرار گرفته است. دستاورد دوم این پژوهش در انجام تست¬های شبیه سازی سخت افزار در حلقه، مقادیر نامعینی مدل و نویز اندازه گیری تخمین زده شده و در مدل محاسباتی به روز شده و به مدل حقیقی نزدیک گردیده است. بدین ترتیب از این مدل محاسباتی در انجام تست هایی که به صورت مکرر استفاده می شوند با هزینه های بسیار کمتر از تست سخت افزار در حلقه پیشنهاد شده است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: کنترل
دریافت: 1392/10/1 | پذیرش: 1392/12/29 | انتشار: 1393/7/6