دوره 17، شماره 6 - ( 6-1396 )                   جلد 17 شماره 6 صفحات 264-257 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ghafari M H, Ghanbarzadeh A, Valipour A. Combination of independent component analysis and support vector machines for intelligent faults diagnosis of rotating machinery. Modares Mechanical Engineering 2017; 17 (6) :257-264
غفاری محمد هادی، قنبرزاده افشین، ولی پور چهارده چریک علی. ترکیب آنالیز مؤلفه های مستقل و ماشین بردار پشتیبان در تشخیص هوشمند عیب در ماشین های دوار. مهندسی مکانیک مدرس. 1396; 17 (6) :257-264

1- دانشگاه شهید چمران
2- دانشگاه شهید چمران اهواز
هر صنعتی نیازمند برنامه ای پیش گویانه، در جهت بهینه نمودن مدیریت منابع و بهبود اقتصاد کارخانه با کاهش هزینه های غیر ضروری و افزایش سطح ایمنی می باشد. ماشین های دوار از جمله ماشین های رایج در صنعت است و ریشه بیشتر خرابی ها در ماشین های دوار به دلیل خرابی یاتاقان های غلتشی می باشد. ماهیت گذرای ارتعاشات ناشی از عیب در یاتاقان های غلتشی باعث گردیده تا تحلیل ارتعاشات در این تجهیزات با استفاده از تبدیل موجک پیوسته و آنالیز پوش انجام پذیرد. این مقاله به بررسی کاربردی روش ترکیب ماشین بردار پشتیبان و آنالیز مؤلفه های مستقل در تشخیص هوشمند محل و نوع عیب در یاتاقان های غلتشی می پردازد. از آنالیز مؤلفه های مستقل برای استخراج ویژگی و کاهش ابعاد از ویژگی های اصلی استفاده شده است، همچنین از آنالیز مؤلفه های اصلی نیز برای استخراج ویژگی استفاده شده و نتایج آن با آنالیز مؤلفه های مستقل مقایسه گردیده است. در این مقاله، طبقه بندی کننده چند کلاسه ماشین بردار پشتیبان برای طبقه بندی عیب به کار گرفته شده است و از روش اعتبار سنجی متقابل برای انتخاب مقادیر بهینه پارامترهای تابع هسته و ماشین بردار پشتیبان استفاده شده است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: ارتعاشات
دریافت: 1395/11/16 | پذیرش: 1396/2/27 | انتشار: 1396/3/25