دوره 17، شماره 4 - ( 1396 )                   جلد 17 شماره 4 صفحات 154-160 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Behroozi B, Ghasemi M. Effect of Micro-Channel Wall Thickness and Diameter on Inlet Gas Temperature and Velocity under the Influence of Thermal Creeping. Modares Mechanical Engineering. 2017; 17 (4) :154-160
URL: http://journals.modares.ac.ir/article-15-5002-fa.html
بهروزی بهروز، قاسمی مجید. بررسی عددی تاثیر قطر و ضخامت دیواره میکرو کانال بر دما و سرعت گاز ورودی تحت تاثیر خزش حرارتی. مهندسی مکانیک مدرس. 1396; 17 (4) :154-160

URL: http://journals.modares.ac.ir/article-15-5002-fa.html


1- دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی
2- استاد - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
چکیده:   (1434 مشاهده)
با توسعه ابعاد ریز در سیستم های مکانیکی، علاقه بشر به تاثیر این مقیاس کوچک بر روی جریان و انتقال حرارت در میکروکانال ها معطوف شده است. در سنسورهای تشخیص گاز برای هدایت جریان گاز، نیاز به کانال می باشد. با پیشرفت علم، مطالعات بر روی کوچک کردن ابعاد این نوع کانال ها باعث بوجود آمدن میکرو سنسورها شده است. میکرو سنسورهای اکسید فلز برای تشخیص گازهایی از قبیل O3, SO2, CO2, NO, NH3, CH4 و غیره بکار می روند. این میکرو سنسورها دارای اندازه کوچکتر، ارزان تر و توان کمتر می باشند. هدف از این مقاله بررسی عددی تاثیر قطر و ضخامت دیواره بر روی دما و سرعت گاز ورودی تحت تاثیر خزش حرارتی می باشد. معادلات دیفرانسیلی غیر خطی حاکم بر مسئله بقای جرم، مومنتوم، انرژی و گونه ها می باشد که توسط کد تجاری حل شده اند. کانال به صورت دو بعدی فرض شده است. و از آنجاییکه عدد نادسن بین 0.01 و 0.1 می باشد، شرایط مرزی لغزش و معادلات ماکسول استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که با افزایش ضخامت دیواره دمای گاز ورودی افزایش و سرعت گاز کاهش می یابد؛ همچنین با افزایش قطر کانال، دمای گاز ورودی کاهش و سرعت گاز افزایش می یابد.
متن کامل [PDF 1202 kb]   (1797 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: سیستمهای میکرو و نانو
دریافت: ۱۳۹۵/۱۱/۵ | پذیرش: ۱۳۹۵/۱۲/۹ | انتشار: ۱۳۹۶/۱/۱۹

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA