دوره 14، شماره 4 - ( 4-1393 )                   جلد 14 شماره 4 صفحات 44-37 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ahmadi H, Shokrieh M M. Volume fraction and microballoon size effects on the compressive properties of epoxy/ceramic microballoon syntactic foam. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (4) :37-44
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-6079-fa.html
احمدی حامد، لیاقت غلام حسین، شکریه محمود مهرداد. بررسی تاثیر درصد حجمی و اندازه میکروبالن بر خواص فشاری فومهای ترکیبی اپوکسی / میکروبالن سرامیکی. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (4) :37-44

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-6079-fa.html


1- دانشگاه تربیت مدرس
2- دانشگاه علم و صنعت
چکیده:   (5987 مشاهده)
فومهای ترکیبی اپوکسی/میکروبالن سرامیکی به دلیل داشتن مقاومت مخصوص مناسب و قابلیت جذب انرژی بالا در بسیاری از سازه¬های دریایی یا اتومبیلها کاربرد دارند. در این تحقیق یک سری اپوکسی خالص و 9 سری فوم با سه نوع میکروبالن در اندازه و استحکام متفاوت و در سه درصد حجمی 20%، 40% و 60% ساخته شده و تاثیر این متغیرها روی خواص نهایی فوم در فشار مورد بررسی قرار گرفته است. علاوه بر این موارد نرخ بارگذاری فشاری نیز در رفتار فوم بررسی شده است. تمامی 10 سری نمونه در سه نرخ کرنش 1-10 ، 2-10 و 3-10 تحت آزمایش قرار گرفتند. نتایج آزمون¬ها نشان می¬دهند که با افزایش سرعت بارگذاری، تنش حداکثری شکست در فوم افزایش می¬یابد. البته این افزایش مقاومت با افزایش درصد حجمی میکروبالن کمتر خواهد شد. همچنین نتایج نشان میدهند که هر چه میکروبالنها بزرگتر باشند، فوم در فشار ضعیفتر است. البته هر چه درصد حجمی فوم ترکیبی کمتر باشد، تاثیر این عامل نیز بیشتر خواهد بود. در طرف مقابل هر چه درصد حجمی فوم بیشتر باشد، فاکتور استحکام میکروبالن تاثیرگذارتر است. این تاثیرگذاری در میزان تنش پلاتو و انرژی جذب شده در حین فرآیند فشار کاملاً محسوس است. با افزایش نرخ کرنش مقاومت فوم به شکل محسوس و مدول الاستیسیته نیز خیلی جزئی افزایش می¬یابند.
متن کامل [PDF 1564 kb]   (6806 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: مکانیک ضربه|مواد مرکب
دریافت: 1392/2/28 | پذیرش: 1392/3/29 | انتشار: 1393/3/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.