دوره ۱۴، شماره ۲ - ( ۲-۱۳۹۳ )                   جلد ۱۴ شماره ۲ صفحات ۳۳-۲۷ | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Shabgard M R, Jafarian Zanjaban M, Azarafza R. Experimental study on the influence of CuO nanofluid on surface roughness and machining force in turning of AISI 4340 steel. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (2) :27-33
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-12394-fa.html
شبگرد محمدرضا، جعفریان زنجناب محمد، آذرافزا رضا. مطالعه تجربی تاثیر نانوسیال اکسید مس بر روی زبری سطح قطعه‌کار و نیروی ماشینکاری در فرایند تراشکاری فولاد AISI ۴۳۴۰. مهندسی مکانیک مدرس. ۱۳۹۳; ۱۴ (۲) :۲۷-۳۳

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-۱۵-۱۲۳۹۴-fa.html


۱- دانشیار تبریز-دانشگاه تبریز- گروه مهندسی ساخت و تولید- محمد رضا شبگرد
۲- دانشجوی کارشناسی ارشد- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات کردستان
۳- استادیار مهندسی مکانیک- دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران
چکیده:   (۷۹۲۱ مشاهده)
در این مقاله تاثیر نانوسیال اکسید مس با سیال پایه آب صابون (روغن حل شونده) بر روی نیروی ماشینکاری و زبری سطح قطعه‌کار در فرایند تراشکاری فولاد ابزار عملیات حرارتی شده (AISI 4340) مورد مطالعه قرار گرفته و نتایج حاصل با حالت خشک و سیال برشی حل شونده مقایسه شده است. نتایج بدست آمده نشان می‌دهد افزودن نانوذرات اکسید مس به مقدار 1% حجمی به روغن حل‌ شونده موجب کاهش قابل ملاحظه‌ی مقدار زبری سطح قطعه کار و نیروی ماشینکاری نسبت به سیال برشی معمولی (حل شونده) و خشک می‌گردد. بر اساس نتایج حاصل نانوسیال برشی اکسید مس زبری سطح و نیروی ماشینکاری را به ترتیب 49% و 24% نسبت به حالت خشک کاهش می‌دهد و در هنگام استفاده از نانوسیال مذکور در محدوده‌ی آزمایش‌های به عمل آمده کمترین زبری سطح در سرعت پیشروی 0/1 میلی‌متر بر دور و سرعت برشی 250 متر بر دقیقه حاصل گردید.
متن کامل [PDF 756 kb]   (۶۸۸۹ دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: شکل دهی فلزات
دریافت: 1392/5/27 | پذیرش: 1392/8/2 | انتشار: 1393/1/23

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.