دوره 17، شماره 9 - ( 9-1396 )                   جلد 17 شماره 9 صفحات 426-417 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khozeymeh-Nezhad H, Niazmand H. A numerical analysis of an active micromixer with the oscillating stirrer at the different aspect ratios by LBM. Modares Mechanical Engineering 2017; 17 (9) :417-426
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-4954-fa.html
خزیمه نژاد حجت، نیازمند حمید. تحلیل عددی یک ریزمخلوط گر فعال با همزن نوسانی چرخان در نسبت های منظری مختلف به روش شبکه بولتزمن. مهندسی مکانیک مدرس. 1396; 17 (9) :417-426

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-4954-fa.html


1- دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده:   (4232 مشاهده)
در مقاله حاضر یک شبیه سازی عددی برای تحلیل اثرات نسبت منظری یک همزن مستطیلی با در نظر گرفتن همزمان اثرات دو پارامتر دیگر فرکانس و دامنه همزن، بر بازده اختلاط درون یک ریزمجرای تخت به روش شبکه بولتزمن صورت گرفته است. نتایج نشان دادند که در یک دامنه نوسان کوچک، تغییرات AR در مقادیر St پایین تقریبا بی‌تاثیر بوده ولی در مقادیر میانی با کاهش AR بازده بیشتر می شود. همچنین در مقادیر بالای St با افزایش AR از 0.1 به 0.5 بازده کم ولی با افزایش بیشتر AR، بازده نیز افزایش یافته است. در یک دامنه نوسانی بزرگتر نسبت به حالت قبل، در مقادیر بالای St با افزایش AR تا میزان 0.7 ابتدا بازده افزایش ولی بعد از این مقدار بازده کم می شود. در مقادیر پایین و میانی St ، اختلاط در مقادیر پایین‌تر AR دارای عملکرد بهتری نسبت به مقادیر بالاتر آن بوده است. علاوه بر این نشان داده شد که در یک فرکانس کوچک، در تمامی مقادیر K افزایش AR ابتدا باعث کاهش و سپس افزایش بازده شده است به طوری که هر چه AR به 1 نزدیک تر باشد بازده اختلاط بهتر می شود. در یک فرکانس بزرگتر، در مقادیر کوچک K با افزایش AR ابتدا بازده کاهش و سپس افزایش، در حالی که این روند در مقادیر بزرگ K تقریبا معکوس شده است. در مقادیر میانی به طور کلی هر چه نسبت منظری بیشتر و نزدیک تر به 1 باشد بازده اختلاط نیز بیشتر بوده است.
متن کامل [PDF 1736 kb]   (4828 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: روش بولتزمن شبکه ای
دریافت: 1396/3/5 | پذیرش: 1396/6/5 | انتشار: 1396/6/31

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.