دوره 22، شماره 2 - ( بهمن 1400 )                   جلد 22 شماره 2 صفحات 105-93 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mirzaei D, Amini S. Design and fabrication of ultrasonic horns to enhance the amplitude of vibration in emulsion homogenization. Modares Mechanical Engineering 2022; 22 (2) :93-105
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-51758-fa.html
میرزایی داوود، امینی سعید. طراحی و ساخت هورن التراسونیک به منظور تقویت دامنه ارتعاش در همگن سازی امولسیون. مهندسی مکانیک مدرس. 1400; 22 (2) :93-105

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-51758-fa.html


1- دانشگاه کاشان
2- دانشگاه کاشان ، amini.s@kashanu.ac.ir
چکیده:   (1997 مشاهده)
امروزه کاربرد ابزارهای التراسونیک در فرآیند‌های مختلف از جمله ماشینکاری، جوشکاری، همگن‌ساز و غیره، گسترده گردیده است. یکی از اجزای مهم و کلیدی در انتقال انرژی اکوستیکی در کاربردهای همگن­سازی امولسیون، هورن التراسونیک می­باشد. این قطعه از دیدگاه انرژی پایستار می­باشد ولی می­توان با تغییرات شکل و جنس، میزان دامنه ارتعاشی را تغییر داد. هدف از این مقاله، تحلیل هورن التراسونیک چند پله­ای برای دستیابی به دامنه ارتعاش مورد نظر در کاربردهای گوناگون می­باشد. طراحی بهینه هورن با هدف افزایش دامنه ارتعاش، افزایش و توزیع سطح انتقال امواج و در نظر گرفتن استحکام هورن، نسبت طول به قطر مناسب برای دستیابی به یکنواختی کاویتاسیون در امولسیون انجام شده است. هدف دستیابی به هورن با ضریب تقویت­کنندگی بالا و مساحت انتشار بزرگتر و گسترده­تر در انتها و طول هورن می­باشد. بالا بودن دامنه ارتعاش وگستردگی مساحت انتشار امواج در نوک و طول هورن موجب افزایش میزان کاویتاسیون در فرآیند امولسیون می­گردد و هرچقدر بتوان نواحی انتشار موج را گسترده تر نمود، راندمان فرآیند همگن­سازی افزایش خواهد یافت. 
متن کامل [PDF 974 kb]   (1586 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: ماشین آلات مایع
دریافت: 1400/1/29 | پذیرش: 1400/5/30 | انتشار: 1400/11/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.